Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Imię: Kuba Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ nie ma żadnego opiekuna w tym momencie i myślę, że dużo zrobię na tym serwerze i mocno go ogarne Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AWP #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: NIE Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Jestem Kuba, kiedyś grałem w piłkę nożną, lubie czasem pograć w cska, ostatnio często na serwerze AWP #1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 wiek średni - gt ładny + znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu + podanie pisane na szybko- myślę, że można dać szansę wykazać się NA TAK Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 18 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @ Admin CS:GO AWP#1 ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Kubuś! +gt +kultura +ogarnięcie +Znajomość AMXX/SMX/SM i panelu +/- wiek -podanie Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Hejka, - podanie + kulturka + sm/amxx +/- wiek Ogólnie jestem na NIE. pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 - podanie dla beczki - sm w podaniu na admina miałeś 10/10 - pisane na kolanie, mało o sobie powiedziane - wiek + za chęci Na NIE. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Joł - wiek - jakość podania + GT + SM + kultura Jestem na NIE. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kubinho Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 + GT - wiek - srednio napisane podanie Jestem na NIE. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 - Jesteś na urlopie, więc podejrzewam, że z czasem u Ciebie słabo, to po kiego składasz podanie? Jakaś dziwna moda tu panuje ostatnio. - Wiek. - Brak doświadczenia. - Podanie wygląda jak żart, w ogóle mnie nie przekonuje do twojej kandydatury. Jestem na nie. 1 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rutek. Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na Nie - Wiek - Podanie + GT imo just a prank 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na Nie. - Posiadasz urlop, więc po co składasz podanie na opa? - Wiek - Podanie, wygląda tak jakby Ci ktoś miał zaraz zabrać klawiaturę. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Czesc -Wiek -Doświadczenie + wsparcie finansowe NA NIE Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @ Trivor / @ Radziuu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Aktywność faktycznie była, ale potem piszesz podanie na opiekuna i przez ponad tydzień nie wchodzisz nawet na serwer. Podanie napisanie na kolanie, a skoro chciałbyś żeby Twoja kandydatura została przyjęta to powinieneś wykazać chociaż minimum zaangażowania. Nawet jeśli nie pomimo powyżej wymienionych wad, to podanie i tak jestem zmuszony odrzucić, ponieważ mamy już plany co do tego serwera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi