Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Twój nick: Bulaa23 Nick oskarżonego: @ Vanishhhh IP/SID oskarżonego: Posiadacie w końcu to "Admin" XD Data i czas zdarzenia: przed chwilką Powód skargi: 30 min gag itp. Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze minęła pierwsza mapa i zaczyna, się kolejna Vanish poszedł, do CT i leciały bunty, bo po prostu chłop nie ogarnia, już pomijam, że ma chyba z 12 lat wydaje polecenia bez prowadzenia i mnie zabija, następnie w pierwszej reakcji każe, więźniowi zabić 2 TT potem znowu kompletnie niekreatywne prowadzenie w końcu przechodzi, do zabawy w wojsko już pomijam, że niezbyt dobrze wytłumaczył tę zabawę, ale jest zasada, którą powiedział, brzmi ona, na komendę spocznij, zakańczam zabawę w wojsko, gdy zostały, 3 osoby powiedział, że kończy wszystkie gry i zabawy i mamy iść po markerze, ale wszyscy stali i czekali, na komendę spocznij, a on do nas „i co mam was wszystkich zabić” napisałem, że musi, zakończyć grę komendą spocznij, ponieważ nie chciałem, żeby zrobił, fk. nie zareagował, to napisałem do niego pajacu i zareagował słowami „Przecież wiem ja tylko żartowałem" następnie gramy i nie wiem, czy ból dupy miał, czy co ale dostałem, gaga za nic pytałem, się na u@, za co dostałem, to mi nie odpowiadał, oraz jak @ Br0k3n się go pytał, za co dostałem, to też nie odpowiadał. Mam nadzieje, że zostanie ukarany, ponieważ admin/strażnik powinien być ogarnięty, a nie zachowywać się jak to już napisałem 12-letnie dziecko, które myśli, że jest fajne, bo ma flagi Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ Br0k3n @ Br0k3n Po takim czymś co odwala ten chłop ciężko do niego czegoś nie napisać ale żeby za słowo pajacu dostać gaga to trochę śmieszne @ Vanishhhh Jakoś jak to mówiłeś to nie brzmiało jak bait i dopiero po upomnieniu to powiedziałeś. A co do tego że mogłeś mi dać bana za napisanie pajac to mam tylko wielkie XD na mordzie Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Bulaa23 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Byłem przy takowej sytuacji, potwierdzam. Ale po dalszej konsultacji dowiedziałem się, ze dostałeś tego gaga za to, ze wyzwałeś kogoś kilka minut wcześniej od „pajaca”. Jako iż z tego co słyszałem, wczoraj był pierwszy gag za obrazę, trochę się nie dziwie, ze na 30 minut. Dziwi mnie fakt, ze takowego gaga dostałeś 5/10 minut po tym co napisałeś. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 11 minut temu, Bulaa23 napisał: ponieważ nie chciałem, żeby zrobił, fk. nie zareagował, to napisałem do niego pajacu No i tutaj w sumie to nic nie trzeba tłumaczyć, skoro czasami niektóre osoby za obrazę administracji dostają bany na 3h to masz wręcz szczęście, że dostałeś tylko gaga 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Ogólnie bym się pochamował co do tego bólu dupy.. Dostałeś gaga na 30min ode mnie za to, że napisałeś do mnie że jestem pajacem, bo celowo jak i specjalnie aby was zbaitować nie zakończyłem zabawy komendą ,,spocznij'' i to jest od razu powód do wyzywania? To zacznijmy z tym powodem, nie odpisałem Ci bo nie muszę na takie pytania odpowiadać dla graczy. A dla Seniora odpowiedziałem, za wyzywanie. Poza tym, pisaliśmy o tym na u@, więc skąd możesz wiedzieć co my piszemy? Podpowiadanie? Bo już nie rozumiem, bo flag chyba nie masz aby czytać to co piszemy na admin chacie Co do tego, że zabiłem Cię bez prowadzenia, odrodziłem Cię i przeprosiłem, i o to własnie w tym momencie spinasz dupsko aby mieć cokolwiek do napisania? Teraz sam się przyznałeś do tego, że wyzywałeś mnie [administratora] Za to mogłem Cię zbanować, a to że otrzymałeś gaga to i tak jest bardzo łagodne potraktowanie "którą powiedział, brzmi ona, na komendę spocznij, zakańczam zabawę w wojsko, gdy zostały, 3 osoby powiedział, że kończy wszystkie gry i zabawy i mamy iść po markerze, ale wszyscy stali i czekali, na komendę spocznij, a on do nas „i co mam was wszystkich zabić” napisałem, że musi, zakończyć grę komendą spocznij, ponieważ nie chciałem, żeby zrobił, fk." Istnieje coś takiego jak ,,bait'' i to nie jest akurat zabronione, więc w czym problem? A co do Ciebie to nie wiem, jestem młodszy i to przyznam, ale czy to jest powód do dyskryminacji? To że jestem młodszy to od razu że nic nie ogarniam i że jestem pośmiewiskiem? Jestem Administratorem, pilnuje porządku na serwerze, na którym mi zależy, i powiem Ci tylko tyle, jak myślisz że od tej skargi napiszę rezygnacje albo coś takiego, to się grubo mylisz, bo ja się nigdzie nie wybieram, i to ty szybciej zrezygnujesz. Dziękuje za uwagę. Mało kreatywne prowadzenie? Ciekawe co byś ty zrobił gdybyś był graczem bez svipa i gdyby Ci się co chwile buntowali w 10 i to svipy P.S Skarga bez dowodów (Demko, SSY) to jest jak serwer JB bez więźniów. Pozdrawiam. 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Nie rozumiem skargi, sam przyznajesz się, że nazwałeś Vanisha pajacem, ponadto to ja kazałem Ci dać tego gaga gdy Vanish chciał Ci dać jeszcze szanse, mimo że się znamy nie będę tolerował takiego zachowania. Skargę odrzucam. 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi