Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam, Twój nick: Krejzol Nick oskarżonego: Jest to kanał @ An4rcha0Ss @ ThUder @ Klakier Powód skargi: Wyzwiska oraz pokażę na ss Data i godzina zdarzenia: przed chwilą Miejsce zdarzenia: Teamspeak3 Dowody: ss Coś od siebie: Jako że już połowa osób ze StrefySkilla wie że odszedłem z tego forum i pokojowo to zrobiłem i nie chciałem z nikim spin tak i zauważyłem od kilku dni pokowanie mnie i wyzywanie na ts3 ale na początku to zlewałem po czym został zrobiony kanał o mnie oraz nicki które nie przestrzegają regulaminu teamspeak3 chciałbym to zgłosić wyżej, żeby się tym zajęli, ponieważ nie można w spokoju posiedzieć na komputerze ani nic na nim po robić ponieważ za każdym razem mam spam poke. A co do mówienia mi że mam odpuścić serwer teamspeak to nie chcę dlatego że mam tam kanał i gadam ze znajomymi i nie przeszkadzazm nikomu więc nie widzę problemu, ale osoby na ss jakiś problem mają i nie toleruje takich zachowań ani kultury wobec innych. Dowody : ttps://imgur.com/a/t8LVVCe Pozdrawiam EDIT #1 @ PiotrulloDD wypowiadasz się pod skargą a sam nie wiesz o co chodzi nie byłeś przy tym a oddajesz głos, druga sprawa zabierałem ci dostęp kanałowy pokowałeś mnie wyzywałeś bo mówiłem ci żebyś przeprosił @ PUB70 za rzucaniem jego po kanałach a twoja odpowiedź to była taka cytuje "mam to w dupie nie mam na to czasu" i ty startowałeś na admina Ts3 więc ty się nie ośmieszaj bo sprawa jest między 3 osobami a widzę że kanał 8 już rozpowiedział to kilku osobą bo wbiłem i nagle osoby co nie znam zaczęły mieć do mnie problem takie wielkie XD … EDIT #2 Co do odpowiedzi @ An4rcha0Ss to nie nie wyzywałem Trivora i nie mamy spiny lubie go i szanuje więc nie wiem o co ci chodzi, a co do Anoxa to kłóciliśmy się na pw i czytałem wam co i jak i wtedy była zgoda. Dalej wypowiadając się co napisałeś to tak: gramy mma i niby jesteś to ty gdzie wiem że masz mge/dmg a ta osoba miała lema, jako że mam g3 powiedziałem wtedy "ale jesteś pi*da bo masz 1/7 staty" i miało być to dla beki i po czym dostałem wiadomość na chacie " pi*dą jest twoja stara" i po tym tekście zaczęliśmy się wyzywać bo kolega za bardzo się poczuł i wjechał mi na rodziców. Po meczu powiedzieli mi że to @ An4rcha0Ss więc nadal mamy nieścisłości co do tego. 3 3 1 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Gościu, wbijasz na kanał puba, czekając tam na niego i takie inne tak samo jak ja, i zaczynasz coś mówić, że ktoś cię wyzywa i poke'uje, po czym sam się jasno przyznałeś, że gdy grałeś z @ An4rcha0Ss , to zacząłeś go wyzywać jako PIERWSZY, bo miał wysoką rangę, a grał poniżej twoich oczekiwań, potem coś gadasz, że ktoś wjechał ci na rodziców, ale dlaczego nie zareagowałeś wcześniej i nie napisałeś do administracji o tym, że ktoś cię obraża? ale nie, po co można dalej kontynuować kłótnię zamiast rozwiązać ją szybciej, po 2 po co siedzisz na tsie strefowym skoro na swojej nowej sieci macie swojego tsa, skoro uciekłeś ze strefy to wracaj do siebie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 9 godzin temu, -.-Paradise-.- napisał: Gościu, wbijasz na kanał puba, czekając tam na niego i takie inne tak samo jak ja, i zaczynasz coś mówić, że ktoś cię wyzywa i poke'uje, po czym sam się jasno przyznałeś, że gdy grałeś z @ An4rcha0Ss , to zacząłeś go wyzywać jako PIERWSZY, bo miał wysoką rangę, a grał poniżej twoich oczekiwań, potem coś gadasz, że ktoś wjechał ci na rodziców, ale dlaczego nie zareagowałeś wcześniej i nie napisałeś do administracji o tym, że ktoś cię obraża? ale nie, po co można dalej kontynuować kłótnię zamiast rozwiązać ją szybciej, po 2 po co siedzisz na tsie strefowym skoro na swojej nowej sieci macie swojego tsa, skoro uciekłeś ze strefy to wracaj do siebie Po pierwsze to co napisałeś olałem bo było to na mmie itp. wiec nie jest to powiązane z forum, rozumiem jakbyśmy się wyzywali na ts3 itp. Olałem tego mma i siedziałem potem ze znajomymi innymi na swoim kanale, po czym nagle patrzę pokowanie i wyzywanie mnie na ts gdzie masz wszystko na ss. Po drugie to co piszesz tak odszedłem ale mam prawo siedzieć na swoim kanale na teamspeaku strefy. 3 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nie wiem co tam zaszło, ale jak dla mnie nikt nie jest tutaj nie winny. Jeżeli Cię wyzywali wcześniej to powinieneś odrazu reagować. Nie jestem po nikogo stronie, to jest tylko moje uzasadnienie całego tutaj problemu Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @ Klakier @ ThUder @ An4rcha0Ss ktoś się wypowie na ten temat ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Proszę cie śmieszny jesteś @ Krejzol wchodzisz na kanały publiczne i zaczynasz prowokować innych ludzi ja dokładnie wiem Krejzol że miałem z tobą wiele sytuacji gdzie się wyzywaliśmy ale może powiedz mi kto tą konwersację rozpoczynał, ale nie oto chodzi mówisz że @ An4rcha0Ss cie wyzywa ty siebie słyszysz spędzam na tym Teamspeaku prawie cały dzień zwłaszcza że siedzę na nim przeważnie z @ An4rcha0Ss , @ Kacperek i nigdy nie zauważyłem by @ An4rcha0Ss powiedział na kogoś nie miłe słowo szczególnie na ciebie, więc proszę cie jak masz kłamać to leć na ten swój teamspeak i tam ludzi prowokuj aby się z tobą wyzywali na początku wszystko było dobrze wiem dokładnie że starałeś się o Opiekuna Serwera Teamspeak nie dali ci poszedłeś na inne forum to powodzenia ci życzę. Nie mam więcej nic do powiedzenia po prostu może uspokój się nie prowokuj innych ludzi i wszystko będzie dobrze nie martw się. Dziękuje to wszystko co miałem do powiedzenia Edit- Cytuje Krejzol- @ PiotrulloDD wypowiadasz się pod skargą a sam nie wiesz o co chodzi nie byłeś przy tym a oddajesz głos, druga sprawa zabierałem ci dostęp kanałowy pokowałeś mnie wyzywałeś bo mówiłem ci żebyś przeprosił @ PUB70za rzucaniem jego po kanałach a twoja odpowiedź to była taka cytuje "mam to w dupie nie mam na to czasu" i ty startowałeś na admina Ts3 więc ty się nie ośmieszaj bo sprawa jest między 3 osobami a widzę że kanał 8 już rozpowiedział to kilku osobą bo wbiłem i nagle osoby co nie znam zaczęły mieć do mnie problem takie wielkie XD ... Odpowiedz- Ty się słyszysz ??? mówisz że powiedziałem że mam to w dupie mega smieszny jesteś Krejzol to co sobie wymyślasz smieszy mnie ogromnie tak szczerze wogóle nie ruszają mnie twoje kłamstwa krejzol powiedziałem że nie mam czasu, nie powiedziałem że mam to w dupie, miałem długie wyjazdy Krejzol jak masz coś powiedzieć to powiedz prawdę okej ??? myślę że wkoncu się ogarniesz i przyznasz się do swoich błędów. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez PiotrulloDD 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Szanowni, Ja bym troszeczkę przystopował tą prowadzącą do nikąd przepychankę i skończył na pouczeniu obydwu stron. Oczywiste jest to, że serwer Team-Speak 3 StrefaSkilla.pl jest serwerem publicznym i wszelkie konflikty tego typu powinny być zgłaszane natychmiastowo do Administracji serwera. W mojej opinii to powinniśmy trochę pokazać się z lepszej strony jako użytkownicy forum i nie wrzucać tutaj koperku na otwarte. Jeżeli to nie zadziała to napiszę propozycję o zwiększenie liczby Administratorów na serwerze, bo najwidoczniej ludzie nie mają komu zgłaszać tego za dnia. Ja jako osobo nieobecna przy zdarzeniu mogę Was jedynie poprosić o rozsądek i zdrowe podejście do siebie. Jak już mówiłem - to MY użytkownicy jesteśmy okładką tej sieci. Ze swojej strony proszę o pouczenie uczestników całego zdarzenia i przyjmujemy metodę do "pierwszego razu" . Następnym razem zapewne będą już wyciągane konsekwencje. @Anox , @Trivor - Czy się zgadzacie z powyższym? (<-- to tylko moja opinia) 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 13 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 @ Właściciel @ Administrator @ Junior Admin @ PUB70 1 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 22 Września 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 W dniu 14.09.2020 o 00:07, PepePanDziobak napisał: @ Właściciel @ Administrator @ Junior Admin @ PUB70 Tak, kończymy na pouczeniu obydwu stron tego całego zdarzenia z przed dwóch miesięcy. Termin zbyt daleki żeby wnikać i wyciągać w dniu dzisiejszym dalsze konsekwencje dlatego też zostaję przy swoim zdaniu. (zdaniu które wyraziłem jeszcze nie będąc opiekunem tego serwera) @ Moderator @ Junior Admin @ Technik SerweraTS3 - temat uważam za "do zamknięcia". PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 13 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi