Użytkownik mario_ Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Nick: mario <,3 Imię: szymon Wiek: 15 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak Doświadczenie z amx[1-10]:6/7 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/mario <3/145.239.20.145:27130/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): nonsteam czekam na mniejszą cenę Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: ponieważ jestem osobą pomocną aktywna lubę pomagać innym graczom jestem miły aktywny Kontakt: Discord#7083 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Na nie. - Nieraz bywam na surfie i nie widziałem kogoś takiego, - GT - skoro posiadasz admina na innej sieci czemu składasz podanie tutaj? - nieprzekonujące podanie + składka Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 GT nie robi na mnie wrazenia, popraw aktywnosc na serwerze i zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi