Użytkownik rynek123 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Imię: Imię: dominik Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ nie ma żadnego opiekuna w tym momencie i myślę, że dużo zrobię na tym serwerze i mocno go ogarne Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jailbreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Jestem dominik, kiedyś grałem w piłkę nożną, lubie czasem pograć w cska, ostatnio często na serwerze Jailbreak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Jestem na nie. - Przecież jest 2 opiekunów, lol - Nikt Cie nie zna - Podanie widzę pisane tak aby było jak najszybciej naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nie. - nie znam Cię, - jest dwóch opiekunów, - podanie napisane na odwal, Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 - Podanie na kolanie - Konto pod podanie - Nikt cię nie zna - 2 opiekunów Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Jestem na nie. - Dopiero co złożyłeś konto na forum. - Jest już dwóch opiekunów. -Podanie w ogóle nie przekonuje. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Jailbreak ma full opiekunów, jedynie brakuje współwłaściciela. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi