Użytkownik vanisz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam. Moja propozycja jest taka, aby w piątek zamiast killdaya była zabawa do wyboru, aby po prostu więźniowie wybierali zabawe, bo granie samego KD jest trochę już nudne. 2 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Oj tak, tak +1 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Pomysł dobry nudzi już ten kd, gdyby ct nie dawały zabaw byłby tylko kd @ Trivor co ty na to Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Propozycja pojawiająca się i na forum i w grze, zdecydowanie jestem za wprowadzeniem tego, pozostaje realizacja przez @ Trivor . Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zrobiłem, sprawdźcie po zmianie mapy(od teraz, wcześniej złą wersję wgrałem) czy działa poprawnie, czy na sayu wyswietla się że wygrała dana zabawa i czy właśnie ją włącza a nie jakąś inną 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi