Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dziś zadajemy pytania do @ Bociu jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co robisz na co dzień? [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [P] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 [P] Z kim dogadujesz się najlepiej na forum? [P] Masz prawo jazdy? [P] Jakie jest twoje hobby? [P] Twój ulubiony owoc? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 [P] W związku czy wolny? [P] Drugie imię ? [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [P] Który rocznik ? [P] Co sądzisz o hejterach ? [P] Ulubiony film ? [P] Jak spędzasz wolny czas? 2 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 [P] Gotowy na moje trudne pytania? [P] Czy jest jakaś szansa na to abyś zmienił pewne swoje decyzje? [P] Czy dajesz sobie szanse na to aby jednak z czasem wszystko było dobrze? [P] Czy będziesz kiedyś szczęśliwy? [P] Kim jest dla Ciebie osoba ważna?( Twoja definicja) [P] Kiedy oświadczyny? [P] Kiedy się przełamiesz i dasz mi szanse? No i czy pytanka się podobały? 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 [P] Co Cię skłoniło na kolejny powrót? [P] Pamiętasz nasze pierwsze pogawędki na SB? [P] Jakie plany względem naszej sieci? [P] Jakieś plany na przyszłość? [P] Pies czy kot? [P] Coca-cola czy pepsi? [P] Jak sytuacja między Tobą, Radziem? [P] Skąd pomysł na Bociu? 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 [P] Jakie kobiety lubisz? (typ) [P] Gdzie się wychowałeś? [P] Czy dobrze wspominasz dzieciństwo? [P] Ulubiona nuta? [P] Jakbyś mógł robić w życiu co tylko chcesz, co by to było? [P] Czego najbardziej żałujesz? [P] Co o mnie myślisz? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 [P] Jak tam życie? [P] Lubisz jelenie? [P] Co sądzisz o jeleniach? [P] Dlaczego Strefaskilla? [P] Dlaczego CS:GO? [P] Wolisz oglądać filmy z kolegami/girl czy grać w csa ? [P] Czy lubisz Redaktorów Strefy? [P] Co byś powiedział o mnie? [P] Czy masz 12fpsów w cs:go? [P] Jak się czujesz z tym że zadałem Ci łącznie 10 pytań? 1 1 naura Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi