Użytkownik Rambus Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: </> Imię: Michał Wiek (dokłada data): 30.07.2001 - 19 lat i 20 dni ? SID: STEAM_0:0:434823099 Znajomość AMXX*(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4/5 godzin. Opisz siebie: Mam na imię Michał, od 5 miesięcy mieszkam w Lublinie gdzie pracuje w własnej firmie jako montaż instalacji fotowoltaicznych. Wolny czas spędzam z dziewczyną jak i pilnowaniem porządku na serwerze OnlyDD2 #2 i nie tylko. Dlaczego akurat Ty?: Miałem już styczność z tą rolą (Nie na tej sieci) na której sprawowałem się dobrze. Gram w 1.6 już parę dobrych lat i widziałem dużo demek cheaterów jak i dobrych graczy dlatego wiem jak rozróżnić te dwa typy a także myślę że dodatkowa para rąk przyda się, chętnie pomogę chłopakom z UBT. Miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Miałem. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Tak jak napisalem, miałem już styczność z cheaterami oraz ich demkami. W skali od 1 do 10 oceniam swój poziom na 5.5.. Ale myślę że mógłbym się podszkolić trochę od chłopaków ? Kontakt: Steam Forum 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Jeden z najbardziej bezużytecznych adminów obecnie na #2 a jeszcze się na UBT pcha - Znajomość amx na 7 w Twoim wypadku to żart - Wydaje się być leniwy, pod jego obecność na serwerze można rzucać mięsem na prawo i lewo, ludzie robią co chcą, a on nawet nie upomni nikogo - Jeśli nie umie utrzymać porządku na serwerze to na ubt nie da rady tymbardziej Na NIE Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Fallen 1 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @ UBTeam 1.6 Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Jestem za okresem próbnym +wiek -/+aktywność +staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Mam mocno mieszane odczucia. Z jednej strony widzę, że się starasz i chcesz być pomocny, ale z drugiej masz za sobą sporo negatywnych opinii od graczy oraz wpadkę z banem. Osobiście jestem skłonny zgodzić się na okres próbny, pod warunkiem, że faktycznie się wykażesz. Jestem na małe tak. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi