Użytkownik kr1x Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Twój nick na serwerze: kr1x Nick admina banującego: Radziuu Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 08-20-20 13:00 Serwer na którym dostałeś bana: ██ ★ [ONLY MIRAGE]★StrefaSkilla.pl ::... Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Wszedłem na serwer, zostałem wypytany o range oraz posiadanie prime, po czym po chwili dostałem bana bez ostrzezenia od admina. Powód wh. Nie ma demka, screenow tez nie widzialem, po prostu komunikat, ze nalezy odwiedzic forum. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:528765745&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/krzystus/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserInternet Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff STEAM validation rejected **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU TO JEDYNE CO DOSTAJE W KONSOLI Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 20 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @ UBTeam CS:GO https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20200820-124334-1070469854-de_mirage-____________ONLY_MIRAGE____StrefaSkilla.pl_________FREEVIP_-__WS_-__KNIFE_-__GLOVES_-__MVP______sklepsms__LiveServer.pl-1323.zip Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Powiem tak jak zdążę to może i ja dzisiaj sprawdzę ale wątpię bo jeszcze jestem w robocie. Więc mała szansa. Jest jakiś drugi ubt żeby to sprawdzić? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kr1x Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Aktualnie nie śpieszy mi się jakoś mocno, wcześniej miałem nadzieje na szybkie rozwiązanie sprawy. Mam czas :] Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez kr1x Samoistnie wstawiły się dwa słowa Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 @ kr1x jest czysty. Jestem w stanie powiedzieć że ma wyższa range i strzela nawet dobrze. Nie widziałem tam żadnego wh. UB wracaj do gry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi