Użytkownik ScreaMy Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Twój nick na serwerze: ScreaMy Nick admina banującego; Najt Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Perma za Wh Czas oraz data bana: 22.08.2020 Godzina 10 26 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem Sobie na serwerze i nagle dostałem Bana Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:422819773&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/youngzielaxsmurf/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(137.74.7.15:30025) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Mam Nadzieje ze ta sprawa sie wyjaśni bo o jakieś nieporozumienie ;} Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 No to zaczynamy: Demko - https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20200822-101523-191770347-de_mirage-____________ONLY_MIRAGE____StrefaSkilla.pl_________FREEVIP_-__WS_-__KNIFE_-__GLOVES_-__MVP______sklepsms__LiveServer.pl-1050.zip 6:40 - Celujesz na spokojnie do prawej ale widzisz na WH że Lukson wychodzi ci z lewej i przestawiasz celownik idealnie jak wychodzi B+ jedyne co mogłem znaleźć takie pod WH ale to mało za małoo żebym stwierdził u @ ScreaMy WH. @ N4JT - jak już sprawdzasz osoby to do końca(co chwile wychodzisz ze specta wracasz do gry i znowu do specta.) A nie że zabija cie w JG bo zraszował całe A i ty dajesz mu bana. Za mało dowodów. UB. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi