Użytkownik OliverTwist Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Imię: Mikołaj Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Obecnie nie mamy opiekuna, a gram na serwerze od dawna więc znam ogólną sytuację i osoby grające na serwerze, dlatego uważam, że byłbym dobrym opiekunem. Do tego zazwyczaj dobrze dogaduję się z graczami jak i z administracją. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jeszcze nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Na imię mam Mikołaj, obecnie chodzę do ostatniej klasy liceum językowego. Interesuję się psychologią ludzką ale także walką bronią białą i samoobroną. Na codzień dorabiam sobie w firmie jak i w pracach fizycznych. Lubię żaby i wschody słońca :>> Minimum 16 lat ✓ Bycie pomocnym ✓ Wsparcie finansowe ✓ Posiadać dobrą reputację na serwerze ✓ Posiadać dobre zdanie u administracji serwera ✓ Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP ✓ Posiadanie admina na serwerze ✓ Pozdrawiam 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Pomimo że nie gram na tym serwie, ale dam na tak. + Starasz się + Masz UBT cs:go + Wiek + Wsparcie finansowe 1 2 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Na TAK +kulturka +sm +gt +miły +dobry i pomocny admin +masz ubt @ SkalpeR CS:GO lepiej ci po tym jak naskoczyłes na mnie po tym że zdanie swoje powiedziałem? 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Na tak +chęci +wiek +podanie 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Oczywiście że na tak + Brak opiekuna. + Gra na serwerze od dawna i często go widzę. + Wsparcie finansowe. + Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP +/- Wiek ✓ Dodatkowo spełniasz wszystkie wymagania. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Grałem z tobą na Mirku i wydawałeś się spoko osobą więc: +sm +kultura +podanie +Brak Opiekuna +wiek -doświadczenie TAK @ fr0zen bez kitu chlop daje 3 na + jedno na - i daje nie Ale wiadomo dlaczego bo kolega też chce Opiekuna na awp @ OK_BOOMER ale że ty z taką kultura na Opiekuna? @ OK_BOOMER XD 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 wiek + doświadczenie - znajomość SM + Na Tak 1 2 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 NO ELO TWISCIK, + staż na serwie + kulturka ++/- sm/amx - doświadczenie DAWAĆ NAM GO, BO BRAKUJE OP. Jestem na TAK. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @ OK_BOOMER kozak matma. Co do podania; + Wiek. + Często na serwerze. + SM. + Wsparcie groszem. + Kulturalny. +/- Podanie. - Brak doświadczenia. Jestem na tak. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @ Trivor / @ Radziuu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik N4JT Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Na TAK +Wiek +Wsparcie groszem +Podanko +Kulturka -Brak doświadczenia 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bula Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ogółem to moze dawno nie grałem ale wypowiem sie +miły +doswiadczony +pomocny Ogółem to na TAK jestem 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 + gt +wiek +chęci Duży plus brak opiekuna więc przyda się pomóc 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @ Radziuu @ shinga @ Anox @ Trivor @ Dusia Dajcie mu szanse, bo trzeba zrobić porządek z serwerem (rozpatrzyć podania itp). 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Napisz do mnie najlepiej na steam w celu omówieniu szczegółów 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi