Użytkownik Stasiolix Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Nick: Stasiolix Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Master_Krein Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/stasiolix/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: zależy od dnia ale najczęściej od 2-3 wzwyż Wiedza o SM [0/10]: 6/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Nazywam się Stasiu. Chodzę do 2 klasy LO na profilu mat-fiz-inf. Interesuje się piłką nożną którą trenuję już dość długo. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest polski/amerykański rap/trap. Większym moim zainteresowaniem jest gra na komputerze, mógłbym to w sumie nazwać już nawet pasją. Najbardziej lubię pograć w CS. Stosunkowo nie dawno byłem administratorem na serwerze AWP #1, ale dużo sie wydarzyło w moim życiu przez okres mojej nieobecności i nie byłem obecny. Pozdrawiam Stasio Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Siema Stasiolix, +/- wiek +/- sm +/- kulturka + czas na serwer + gt Hm, na tą chwile mamy wystarczająco adminów na serwerze raczej. Jestem na NIE. Już kiedyś miałeś szansę się wykazać, ale jakoś jej nie wykorzystałeś, pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Joł +/- wiek +/- SM + kultura (widać poprawę) + staż na serwerze + doświadczenie + rozpoznawalność - GT Myślę że można dać ci drugą szansę i wziąć cię na okres próbny. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 - GT w ostatnich dniach nie wygląda zbyt ciekawie. - Praktycznie zerowa aktywność na forum. - Słabo napisane podanie. Jestem na nie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Czesc stasiu, +/- wiek +/- gt (ostatnio mniejsza aktywnosc) +/- sm + czas na serwerze + rozpoznawalnosc na serwerze + dawny admin Jestem za okresem probnym Pozdro Stasiu Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi