Użytkownik Szwagiereq Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Twój nick na serwerze : ѕzωαgιєяєq☹️❤ Nick admina banującego : Kleks (nwm czy ma jakieś znaczki obok nicku) Dostałeś bana, gaga czy muta?:Ban Czas oraz data bana : sobota, 22 sierpnia 2020 00:19 Serwer na którym dostałeś bana : OM Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz) : No sobie gram na serverze na chillu i nagle sobie tak zażartowałem, że Polski Server Camperski to najlepszy server na Świecie i śmiałem sie w tym czasie i było słychać że to był żart. Najpierw dostałem kicka, a następnie jak wszedłem na server to Kleks powiedził o Szwagiereq i dostałem bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: http://sourcebans.strefaskilla.xaa.pl/index.php?p=banlist&searchText=ѕzωαgιєяєq&Submit=Search Link do twojego profilu steam : https://steamcommunity.com/id/Szwagiereqtokox/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 137.74.7.15:30025 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @ kleks zapraszam do rozpisania demka oraz wyjaśnienie sytuacji 48h + @ Szwagiereq Nie powinieneś dostać wgl unbana bo bana dostałeś 22.08 Czekam na jakieś wyjaśnienie. "Czas 48h na odwołanie może zostać wydłużony, jeśli zbanowany poda racjonalny powód, dla którego nie wstawił prośby od odbanowanie." Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szwagiereq Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 4 minuty temu, SkalpeR napisał: @ kleks zapraszam do rozpisania demka oraz wyjaśnienie sytuacji 48h + @ Szwagiereq Nie powinieneś dostać wgl unbana bo bana dostałeś 22.08 Czekam na jakieś wyjaśnienie. "Czas 48h na odwołanie może zostać wydłużony, jeśli zbanowany poda racjonalny powód, dla którego nie wstawił prośby od odbanowanie." Jestem nowy w tych sprawach i trch. mi to zajęło czasu ): Odnośnik do komentarza
Użytkownik kleks Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Była reklama innego serwera i moim zdaniem nie powinien zostać bez karny. Wiedząc że mówił to w żartach i że jest na tym serwerze od bardzo dawna chciałem dać mu bana na 1000 minut ale patrząc po Sourcebansie domyślam się że mogła mi się nie wpisać "1" i dostał permanentnego bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi