Użytkownik Jacob. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nick:Wojtek. Data otrzymania bana: Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole): Vanish 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @ Vanishhhh Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @ Wojtek. zapraszam do kontaktu. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Gdy zobaczyłem jak prowadzisz, twoją znajomość regulaminu jestem skłonny Ci dać unbana na ct. Lecz pamiętaj, jest to jednorazowa szansa, której mam nadzieje, że nie zmarnujesz. Utrwal regulamin do końca, i będzie gitarka. Temat do zamknięcia @ Bravo naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 24 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi