Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na "ADMINA" vanisha

ChinskieZnaczki

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Mapa:jailbreak shift 

Twój nick: ܁݂∉灹
Nick oskarżonego: vanish                                                                       
IP/SID oskarżonego:   "vanish" 901 STEAM_0:1:456229754   0 11:39   50    0

Data i czas zdarzenia:  Początek mapy 2gi dzień  3minuty/4 po rozpoczęciu mapy  28-08-2020 

Powód skargi: Zachowuję się jak dziecko(no w sumie ma 14lat...) / Mutuje za nic/Nie podaje powodu za  co mnie zmutował, faworyzuje gracza Agus bo  go nie zmutował :)

Opis sytuacji:  Admin mnie upomniał  za to ze cyt \SPAMIE/,ale nikogo więcej nie upomina jak ktoś spami, potem się śmiałem że chłop o nicku agus to chłopak,a potem zacytowałem komentarz z jego profilu i się prawdopodobnie wnerwił ??????? i  dostałem muta za to ;d.  Nie ma określonej ilości ile znaków/słów to jest spam jak coś.Pisałem mu to lecz nie daje sobie nic pojąć :) 2. Na poprzedniej mapie się strzelałem i dostałem slapy za to ze się strzelałem z kimś na górze xd(Końcówka mapy ) na zabawie KillDay bo niby się nie ruszałem jak się strzelam??? KAMPILEM jak to uznał

Sumując wszystko: Vanish to dziecko,nie zna samemu regulaminu jak go poprosiłem,aby mi pokazał to w którym to jest punkcie zakaz spamu to odpisał,że nie musi mi tego pokazywać,a tego nie ma :( Myśli,że jak ma admina to ma władze :D
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  ssy+hltv też jest(jak widzi u@)/Swiadek? Agus kolega admina 

Moim zdaniem to jest jeszcze dziecko,które myśli,że jak ma admina to ma wszystko.

Nie pisze tej skargi tak o...To jest dziecko.

Cs 1.6 +16 Steam +13 :}

Sorry for phone ale coś mi się ssy nie chciały zapisać ;)

vanish dziecko.png

image.png

Edytowane przez ChinskieZnaczki
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Witaj, widzę po groźbach w moją stronę postanowiłeś napisać skargę.

To po kolei, gag 10 minut ok. szczerze? Mogłem Ciebie zbanować za obrazę administracji oraz kolejne bugowanie zabawy, mapy itp. [https://prnt.sc/u7mi4y]

Druga sprawa, co do faworyzowania gracza Agus to teraz również nie rozumiem Ciebie, prowokowałeś ją przez dobre 2 minuty i musiałem w końcu zareagować, pomimo ostrzeżeń. 

Myślisz, że odpalisz mój profil steam i to co mam w profilu, wkleisz tutaj jak i na serwer i to coś Tobie pomoże w skardze? 

Również można pobrać demko, i zobaczyć twoje "nie kampienie bo strzelałeś" Kampiłeś w jednym miejscu więcej niż minute, dałem Ci 4 slapy i zacząłeś po tym się przyczepiać do mnie, bo strzelałeś xd?

Co do tego ,,dzieciaka'' to również nie rozumiem. Są takie osoby, które muszą zawsze dyskryminować młodszych, a to starsi powinni dawać przykład, a jak na razie to ja muszę dawać przykład Tobie.

Piszesz, że Agus . ! to chłopak, pomimo tego że nie masz kompletnie pojęcia o jej płci. 

Ta skarga to jest po prostu żart, który mi się śni. Pozdrawiam.

• Ha ha 1
  • Wow! 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik
11 minut temu, Bravo napisał:

Proszę o zamieszczenie treści, przez którą gracz został wyciszony. @ Vanishhhh

Ssów dokładnych nie mam, lecz zacytuje kilka wiadomości: "dobra jesteś chłopem" "cicho chłopie" "dobra dzieciaku nie odzywaj się" "nie gadam z chłopami nara"

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik
1 minutę temu, Vanishhhh napisał:

"dobra jesteś chłopem" "cicho chłopie" "dobra dzieciaku nie odzywaj się" "nie gadam z chłopami nara"

Czy faktycznie padały takie stwierdzenia @ ChinskieZnaczki ? 

(Jednocześnie oznajmiam, że treść może się delikatnie / nieznacznie różnić, ale nie przyznanie poskutkuje sprawdzeniem logów i gdy okaże się, że faktycznie tego typu słowa padały, będą większe problemy przez utrudnianie przebiegu całej sprawy) 

• Premium
Premium

tak było potwierdzam @ ChinskieZnaczki ciągle utrudnia grę i prowokuje innych.

• Dzięki 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]