GENERAL ALADEEN Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Nick z CS: G3N3raL Admin banujący: @ Uszaty Serwer: DD2 2 Data zdarzenia: Przed chwilą Opis sytuacji: Gram gram i ban troche mi myszka świrowała a ten myślał że aim Brawo @ Uszaty Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=24287 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : G3n3ral [AMXBans] Reason : ' Wykryto Czita ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 4899825 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.172.232.34 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks @ Uszaty @ Kacperek @ mojstarykryminalista 1.6 czekam na wasze rozpiski czyńcie swoją powinność. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Obejrzałem to na szybko. 00:32 - Lucky HSik w biegu. B- 1:26; 1:53; 3:16 - Nie wiem co miałeś na celu machając tak myszką, ale przez takie zachowanie AC "wykrył" u Ciebie no spreada. B- UB, na przyszłość polecam grać normalnie, zamiast świrować to nie dojdzie do takich sytuacji 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi