Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Eros

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:Eros
Nick oskarżonego: Bravo i Vanish
IP/SID oskarżonego: nie znam 
Data i czas zdarzenia: 16:20 30.08.2020
Powód skargi:  Nie ogarnięci admini
Opis sytuacji:  Wchodze na serwer jest 17 ludzi czy 16, bodajże punkt regulaminu 1.4 mówi jasno Na 5 więźniów przypada maksymalnie 1 klawisz. Liczba klawiszy zaokrągla się w górę, czyli na 6 więźniów dozwolonych jest 2 
  strażników w drużynie Klawiszy., więc wbiłem do ct był tam vanish i jeszcze jakiś gracz. Potem zostałem przeniesiony do TT i chcialem wbić znowu do CT i miałem bana, dodam ze vanish nie ma mutacji nie wiem czy ma skonczone 16 lat, ja mam mutajce i 16 lat skonczone więc miałem pierszeństwo, Potem pisałem na u@ cały czas nikt nie regaował zaden z adminów, vanish to kompletnie zlewka, w fervorze emocji musiałem w końcu w jakiś sposób ich sprowokować do dyskusji więc musiałem rzucić wyzwisko "pedale", no i wiadomo admin zaregował był to Bravo, i dał mi bana na tydzien xD zamiast wcześniej zaregować na prośby gracza pisane na u@ to nic zlewka, chciałem sie tylko dowiedzieć powód tego bana na ct, a wystarczyło jedno wyzwisko zeby dostać bana na tydzień,  i nie obchodzi mnie los tego bana czy mi zdejmiecie skrócicie itp,  jesli tacy tam grają admini to ja mam w *, pozdro elo benc pozdarawiam rodzinke esssa 

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Nie ode mnie otrzymałeś bana na CT, poinformowałem Cię tylko, że dział odwołań znajduje się na forum i skończyłem z Tobą rozmowę na ten temat. Wybuchłeś całą wiązanką wyzwisk, a nie jednym "pedale".

Po drugie naucz się pisać, bo zrozumienie o co tak na prawdę chodzi w tej skardze wymaga przeczytania kilkukrotnie całych wypocin.

A po trzecie nie widzę żadnych dowodów.

• Dzięki 1
  • Użytkownik
16 minut temu, Bravo napisał:

Nie ode mnie otrzymałeś bana na CT, poinformowałem Cię tylko, że dział odwołań znajduje się na forum i skończyłem z Tobą rozmowę na ten temat. Wybuchłeś całą wiązanką wyzwisk, a nie jednym "pedale".

Po drugie naucz się pisać, bo zrozumienie o co tak na prawdę chodzi w tej skardze wymaga przeczytania kilkukrotnie całych wypocin.

A po trzecie nie widzę żadnych dowodów.

To nie są wypociny tylko fast pisanko,  ostrzegałem was ze jak mi nie odpowiecie to was zwyzywam, dalej nic, no to zwyzywałem i cyk banik, ty też nic nie zaregowaleś, jako gracz który prosi administracje o pomoc miałaś obowiązek mi pomóc,  spytać sie chociaz vanisha zeby mi odpowiedział itp, a nie miec * i trzymać strone kolegi adminka, a dowody nie będę załączał bo nie chce mi się * z takim dzbanem jak ty,  jeśli wam zalezy na tym * jailu to poprawcie administracje bo dramat jest, ESSSA nie mam nic do dodania 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Jak bardzo nie zależałoby mi na tym serwerze, tak bardzo zależy mi, żeby takich ludzi jak ty było tutaj jak najmniej.

A skoro masz "wyjebane", to zajmij się lepiej czymś innym. Czuje, że nie jesteś normalny uważając, iż to, że któryś z nas Ci nie odpowiedział daje Ci przyzwolenie na takie szczeniackie zachowanie. Żegnam.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]