Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się nasz stały bywalec forum @ =DyLu= Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Jest najukochańszy, ale i zaborczy, kieruje się sercem, a nie rozumem. Ogólnie rozumiemy się bez slow. Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Dylu osobnik płci męskiej, kobieciarz, siedzi 24/7 na forum. Podrywa loszki na czatboxie i wylewa żale wraz z jego ekipą co jest dosyć słabe. Podobno pali zielone liście <- widzicie co przedawkowanie robi z ludźmi. Pozdro. Anonim Użytkownika nr. 3: --->Dylu to zdecydowanie dusza towarzystwa! Zawsze roześmiany, lubi żartować, jest szczery i otwarty. Wariacik. Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Miły agresywny jak bobert umie zrobić sojusz oraz toleruje jelenie. Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Krótko mówiąc. Że napewno z niego dobry wariat jest i tyle ? Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Spoko mordka jest miły oraz pomocny. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Tak gada o szczerości, a sam szczery nie jest, tylko wyjątkowe osoby mogą zobaczyć jego prawdziwe oblicze. (fałszywa osóbka, nigdy złego słowa na siebie nie powie, nawet gdyby coś było było 100% z jego winy i w dodatku ma się za nie wiadomo kogo) Udaje czasami kogoś kim nie jest po prostu dopasowuję się do sytuacji i towarzystwa, zawsze musi się otaczać towarzystwem kobiet, bo bez tego by chyba go rozsadziło, i ogólnie bajerant, trochę kobiet z życia internetowego skrzywdził. Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Spoko osoba jak dla mnie choć dużo czasu zaczepia i prowokuje innych graczy to śmieszny chłop z niego. Anonim Użytkownika nr. 9: --->Jest jedno słowo, które idealnie go opisuje - hipokryta. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Chłopak ma wysokie mniemanie o swojej osobie. Kiedy on kogoś obraża jest wszystko okej, jednak gdyby odbić pałeczkę to jednak wielce zdziwiony, obrażony. Potrafi gadać coś za kogoś plecami, po czym po chwili jak są sami dogaduję się z tą osobą. Jak dla mnie to hipokryta. Anonim Użytkownika nr. 11: ---> No dziwnie gra tak jak by był odpalony. Ale ogólnie spoko gostek. Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Niestety niewiele o nim wiem, widziałem go kilka razy na serwerze, potrafi coś postrzelać, tyle co o nim mogę powiedzieć Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Pierwsze wrażenie jakie na mnie wywarł to otwarty, miły gość, natomiast po jakimś czasie okazało się, że jest również pomocny i zabawny Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Spokojny dobry pomocny ziomek. W miarę dobrze gra i sporo od niego zawdzięczam na serwerze. Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Ogólnie Dawidek to spoko osóbka, utrzymuje atmosferkę na forum, jak i na tsie idzie się z nim pośmiać. Pozdrawiam króla movementu Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Dylu, dylu na badylu to zapałowy gracz mta, cs:go w które grać nie potrafi i mnie obraża i potem to ja dostaje od niego, że to ja go obrażam . A tak na poważnie miły, koleżeński człowiek 1 2 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 2 Września 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Uuuaaaaaa Dziękuje pozdrawiam jak i również mega szacuneczek dla tych któzi byli szczezi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi