Użytkownik demolka Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 (edited) Siemano wyjadacze skilla:) Mam pomysł na rozwój sieci a tak że na jej bardzo dobrą reklamę. Myślę, że to przełoży się na bardzo dużą reklamę dla sieci oraz wyrobi się markę jak i uzupełni znacząco budżet sieci. Ja po ostatnich sytuacjach na jednej sieci, boje się wspomagać finansowo od siebie STREFESKILLA chodź wiem, że @AdeK jest innym człowiekiem. @AdeK tam również był i wie że włożyłem tam w ciągu miesiąca na jeden serwer około 15 tysięcy złotych, po czym się pociąłem z nimi i musiałem odejść. Jak to się mówi, kasa poszła do kosza. Do rzeczy : WYNAJMUJĘ DOM NA KILKA DNI, KWESTIA DOGADANIA ( JA SPONSORUJE) REKLAMUJEMY SIĘ WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA JEŚLI DOGADAMY PROJEKT OSOBY KTÓRE SĄ NA SIECI ZACZYNAJĄC OD ADMINÓW BĘDĄ MOGŁY BRAĆ UDZIAŁ W PROJEKCIE @AdeK ORAZ @Kamilek MUSZĄ BRAĆ UDZIAŁ W PROJEKCIE TO JEST OBOWIĄZKIEM NADAJEMY OBRAZ Z KAMER Z CAŁEGO POBYTU, DELIKATNE LIBACJE ALKOHOLOWE, ODPOWIEDZI NA PYTANIA WIDZÓW, WSZYSTKO DO DOGADANIA. WIADOMO KIEDY RUSZY STREAM, ROBIMY WSZYSCY WJAZD NA CS-NS I SPAMUJEMY SERWERY ŻE STREAM NA ZYWO- CAŁA EKIPA STREFY SKILLA BALUJE KILKA DNI, COŚ SIĘ UŁOŻY BĘDZIE TO OBOWIĄZKIEM TYCH CO ZOSTANĄ W DOMACH, WIADOMO JEŚLI PROJEKT PRZEJDZIE JUŻ ZACZNIEMY WCZEŚNIEJ REKLAMOWAĆ TAKIE COŚ CAŁY BUDŻET JAKI DOSTANIEMY BĘDZIE PRZEKAZANY NA ROZWÓJ SIECI PO 5 GODZINACH OD STARTU STREAMA ZOSTANIE CAŁKOWICIE WYŁĄCZONY CZAT, OSOBY KTÓRE BĘDĄ CHCIAŁY NAM COŚ PRZEKAZAĆ , LUB NAM POCISNĄĆ (siemano konkurencje) BĘDĄ MOGŁY JEDYNIE ZA POMOCĄ WYSŁANIA DONEJTA GDZIE ICH TREŚĆ BĘDZIE WYŚWIETLANA NA OBRAZIE Z KAMERY. RESZTA JEST JUŻ DO DOGADANIA ZE MNĄ. JAKIE KORZYŚCI OSIĄGNIEMY PRZEZ TO : PODNIESIEMY ZDECYDOWANIE REKLAMĘ CAŁEJ SIECI, BĘDZIEMY MIELI NA SIECI ZGRANĄ PACZKĘ LUDZI KTÓRZY SIĘ POZNALI, NIE TYLKO ONLINE! ZDECYDOWANIE PODNIESIEMY BUDŻET PORTFELA SIECI, ORAZ WIELE INNYCH POZYTYWÓW, MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ MINUSY: WKURWIE*IE NA WYSYŁANE DONEJTY Z OBRAZAMI, (NA POCZĄTKU PÓŹNIEJ JUŻ WYJE*ANE:d) JEŚLI WAM SIĘ PODOBA TO PISZCIE, ORAZ ZGŁASZAJCIE SIĘ CZY BYLI BYŚCIE CHĘTNI. OCZYWIŚCIE PROJEKT MUSI ZOSTAĆ ZAAKCEPTOWANY PRZEZ @AdeK i @Kamilek NAZWA PROJEKTU STREFASHORE!!! JA WSZYSTKO ORGANIZUJE , POTRZEBNE SĄ TYLKO OSOBY KTÓRE WEZMĄ W TYM UDZIAŁ JAK NAPISAŁEM WYŻEJ. CAŁA AKCJA FINANSOWA PRZEZNACZONA BĘDZIE NA ROZWÓJ SIECI Edited August 28, 2018 by demolka 1 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 28, 2018 Zasłużony Share Posted August 28, 2018 Nwm czy dobrze zrozumiałem chcesz imprezę zrobić i ją streamować ? Link to comment
Użytkownik demolka Posted August 28, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 28, 2018 1 minutę temu, .::FocuS::. napisał: Nwm czy dobrze zrozumiałem chcesz imprezę zrobić i ją streamować ? Tak Link to comment
cannabis 0101 Posted August 28, 2018 cannabis Share Posted August 28, 2018 (edited) Super pomysł Może zdążę wrócić z roboty zanim to ruszy Edited August 28, 2018 by DyLu 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 28, 2018 Zasłużony Share Posted August 28, 2018 (edited) @demolka Fajny pomysł , ale uwierz że będzie ciężko to ogarnąć i pewnie nikt by nie przyjechał. Trzeba była wszystko ogarnąć na tip top. Jak coś takiego bd jak ogarnę transport to chętnie wpadnę Edited August 28, 2018 by .::FocuS::. Link to comment
Użytkownik bonusrpk32 Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Jestem na Tak Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Gościu 500km do Ciebie. Jestem na tak Ja mógłbym z wami przez kabelek pić Link to comment
Użytkownik 3wflowklika Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 Pomysł w gruncie rzeczy bardzo dobry, życze szczere powodzenia, ale wątpie, że ludzie na to pójda i będa dojeżdzać wuchte kilometrów na jeden melanż ( nie wiem jak konkretny by musiałbyć żebym 300 km do niego pokonał) Promocja by była, bo oryginalnie Link to comment
Użytkownik Automatyk Posted August 28, 2018 Użytkownik Share Posted August 28, 2018 A w jakim to mieście? Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 29, 2018 Użytkownik Share Posted August 29, 2018 3 godziny temu, Automatyk napisał: A w jakim to mieście? Warszawa @Automatyk Link to comment
Użytkownik demolka Posted August 29, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 29, 2018 Nie koniecznie Warszawa , kwestia dogadania. Ma to trwać np 3 dni Link to comment
hk. Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 *Delikatne libacje alkoholowe* z naciskiem na delikatne 1 Link to comment
Użytkownik demolka Posted August 29, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 29, 2018 2 godziny temu, hk. napisał: *Delikatne libacje alkoholowe* z naciskiem na delikatne PISZE "WSZYSTKO DO DOGADANIA" 1 Link to comment
Marves Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts