Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Zamknięty] Propozycja

demolka

Recommended Posts

• Użytkownik

Siemano wyjadacze skilla:) Mam pomysł na rozwój sieci a tak że na jej bardzo dobrą reklamę. Myślę, że to przełoży się na bardzo dużą reklamę dla sieci oraz wyrobi się markę jak i uzupełni znacząco budżet sieci. Ja po ostatnich sytuacjach na jednej sieci, boje się wspomagać finansowo od siebie STREFESKILLA chodź wiem, że @AdeK jest innym człowiekiem. @AdeK tam również był i wie że włożyłem tam w ciągu miesiąca na jeden serwer około 15 tysięcy złotych, po czym się pociąłem z nimi i musiałem odejść. Jak to się mówi, kasa poszła do kosza. Do rzeczy : 

WYNAJMUJĘ DOM NA KILKA DNI, KWESTIA DOGADANIA ( JA SPONSORUJE)

REKLAMUJEMY SIĘ WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA JEŚLI DOGADAMY PROJEKT 

OSOBY KTÓRE SĄ NA SIECI ZACZYNAJĄC OD ADMINÓW BĘDĄ MOGŁY BRAĆ UDZIAŁ W PROJEKCIE

@AdeK ORAZ @Kamilek MUSZĄ BRAĆ UDZIAŁ W PROJEKCIE TO JEST OBOWIĄZKIEM

NADAJEMY OBRAZ Z KAMER Z CAŁEGO POBYTU, DELIKATNE LIBACJE ALKOHOLOWE, ODPOWIEDZI NA PYTANIA WIDZÓW, WSZYSTKO DO DOGADANIA.

WIADOMO KIEDY RUSZY STREAM, ROBIMY WSZYSCY WJAZD NA CS-NS I SPAMUJEMY SERWERY ŻE STREAM NA ZYWO- CAŁA EKIPA STREFY SKILLA BALUJE KILKA DNI, COŚ SIĘ UŁOŻY :) BĘDZIE TO OBOWIĄZKIEM TYCH CO ZOSTANĄ W DOMACH, WIADOMO JEŚLI PROJEKT PRZEJDZIE JUŻ ZACZNIEMY WCZEŚNIEJ REKLAMOWAĆ TAKIE COŚ

CAŁY BUDŻET JAKI DOSTANIEMY BĘDZIE PRZEKAZANY NA ROZWÓJ SIECI

PO 5 GODZINACH OD STARTU STREAMA ZOSTANIE CAŁKOWICIE WYŁĄCZONY CZAT, OSOBY KTÓRE BĘDĄ CHCIAŁY NAM COŚ PRZEKAZAĆ , LUB NAM POCISNĄĆ (siemano konkurencje) BĘDĄ MOGŁY JEDYNIE ZA POMOCĄ WYSŁANIA DONEJTA GDZIE ICH TREŚĆ BĘDZIE WYŚWIETLANA NA OBRAZIE Z KAMERY.

RESZTA JEST JUŻ DO DOGADANIA ZE MNĄ.

JAKIE KORZYŚCI OSIĄGNIEMY PRZEZ TO : PODNIESIEMY ZDECYDOWANIE REKLAMĘ CAŁEJ SIECI, BĘDZIEMY MIELI NA SIECI ZGRANĄ PACZKĘ LUDZI KTÓRZY SIĘ POZNALI, NIE TYLKO ONLINE! ZDECYDOWANIE PODNIESIEMY BUDŻET PORTFELA SIECI, ORAZ WIELE INNYCH POZYTYWÓW, MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ 

MINUSY: WKURWIE*IE NA WYSYŁANE DONEJTY Z OBRAZAMI, (NA POCZĄTKU PÓŹNIEJ JUŻ WYJE*ANE:d) 

JEŚLI WAM SIĘ PODOBA TO PISZCIE, ORAZ ZGŁASZAJCIE SIĘ CZY BYLI BYŚCIE CHĘTNI. OCZYWIŚCIE PROJEKT MUSI ZOSTAĆ ZAAKCEPTOWANY PRZEZ @AdeK  i  @Kamilek

NAZWA PROJEKTU STREFASHORE!!!

JA WSZYSTKO ORGANIZUJE , POTRZEBNE SĄ TYLKO OSOBY KTÓRE WEZMĄ W TYM UDZIAŁ JAK NAPISAŁEM WYŻEJ. CAŁA AKCJA FINANSOWA PRZEZNACZONA BĘDZIE NA ROZWÓJ SIECI

Edited by demolka
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Nwm czy dobrze zrozumiałem chcesz imprezę zrobić i ją streamować ? 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik
1 minutę temu, .::FocuS::. napisał:

Nwm czy dobrze zrozumiałem chcesz imprezę zrobić i ją streamować ? 

Tak

• cannabis

Super pomysł :)  Może zdążę wrócić z roboty zanim to ruszy :) 

Edited by DyLu
  • Lubię to! 1

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Zasłużony

@demolka Fajny pomysł xD , ale uwierz że będzie ciężko to ogarnąć i pewnie nikt by nie przyjechał. 

Trzeba była wszystko ogarnąć na tip top. 

Jak coś takiego bd jak ogarnę transport to chętnie wpadnę :DxD

Edited by .::FocuS::.

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Jestem na Tak 

Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 

• Użytkownik

Gościu 500km do Ciebie. Jestem na tak :)

Ja mógłbym z wami przez kabelek pić :D 

329c5c67c0931.gif

• Użytkownik

Pomysł w gruncie rzeczy bardzo dobry, życze szczere powodzenia, ale wątpie, że ludzie na to pójda i będa dojeżdzać wuchte kilometrów na jeden melanż ( nie wiem jak konkretny by musiałbyć żebym 300 km do niego pokonał)

Promocja by była, bo oryginalnie :D

• Użytkownik
3 godziny temu, Automatyk napisał:

A w jakim to mieście?

Warszawa @Automatyk

329c5c67c0931.gif

• Użytkownik

Nie koniecznie Warszawa , kwestia dogadania. Ma to trwać np 3 dni 

*Delikatne libacje alkoholowe* z naciskiem na delikatne :beka:

• Ha ha 1
  • Użytkownik
2 godziny temu, hk. napisał:

*Delikatne libacje alkoholowe* z naciskiem na delikatne :beka:

PISZE "WSZYSTKO DO DOGADANIA" :beka::2pistolety:

• Lubię to! 1
  • 1 month later...

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• 3 years later...
  • Użytkownik

archiwum.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]