Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 3 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Imię: Dawid Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem:Lubię spędzać czas na forum pomagać Finansowo i ogarniać sporo rzeczy myślę że przydam się Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only dd2(1) Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Byłem ale rezygnacja przez zły kontakt z właścicielem Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):oczywiście że tak Coś o sobie: mam na imię Dawid 21lat. Jeszcze rok dwa biorę ślub jestem dobry chłopak śmieszek pomocny szybko się uczę sporo czytam i zajmuję się sportem (zajmowałem) teraz praca dom i tak powoli do przodu. Chce wspomóc serwer jak i całą sieć. Lubię pomagać innym jak i miło spędzać czas . Wszystko repke itp się ogarnie z czasem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SinT Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 6 godzin temu, widzewrtslodz1910 napisał: Jak dla mnie opiekun moze byc jest duzo aktywny, pomaga i troszczy sie o serwer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 WItam +Pieniązki na serwer sie przydadzą wiec tak +Wiek +Jest wtedy kiedy potrzeba +Niby jest 1 Opiekun ale dodatkowa para rąk myślę nie zaszkodzi +Mogę dać szansę w postaci próby 1 tydzień. Jak wszystko będzie ok to zostajesz - Pisownia Proszę o wypowiedzi innych. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Wielkie tak. + Wiek. + Doświadczenie. + Bogaty. ? + Często na steam, przez co kontakt z nim jest naprawdę szybki. + Ogarnięty. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 +wiek +pomoc finansowa +aktywny na serwerze Oczywiście, że tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ufocheating Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Jestem na tak! +Wsparcie finansowe serwera +Wiek +Aktywny -Pisownia :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Dobra widzę , że można już przyjąc podanie. Warunki podałem powyżej ale przypomnę. Warunek: Przyjęty na okres tygodnia w celu sprawdzenia czy da radę, i czy dopełni na dniach tego co było dogadywane na steam. @ Dusia @ Trivor Proszę o zaakceptowanie podania. Dziękuje za uwagę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi