Użytkownik Rzechwe Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nick z CS: Rzechwe Admin banujący: nie wiem, to bylo z 2 mies temu Serwer: only dd2 #2 Data zdarzenia: z 2 miesiace temu Opis sytuacji: kirdys wbilem na serwer i powyzywalem ale no ze perma odrazu ? myslalem ze na tydzien czy cos ale ze perma ? nie wyzwyalem duzp z 1 adanie .. Link do bana z amxbans : nie mam Wycinek bana z konsoli: Connecting to 145.239.236.14:27160... You have been banned from this server. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 4 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Poprosiłbym o wysłanie mi na pw sid/ip ponieważ nie widzę Twojego bana w bansie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Ponad 24h od "prośby" o UB, wciąż brak SIDu/IP. Z twoim nickiem nie ma żadnego powiązanego bana w amxbans. Oraz tak na marginesie: "8. Gracz na odwołanie się od bana ma 48h od nadania bana tak jak w przypadku serwerów CS:GO - również 48h.". Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi