Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 5 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Mam taką propozycję, żeby dodać zabawę o nazwie szukaj/znajdź butelkę. Zabawa by polegała na tym, ze CT chowają na mapie butelkę i gdy schowają, to TT jej szukają, gdy osoba z TT znajdzie tą butelkę i automatycznie reszta TT ginie i ta osoba, która znalazła tą butelkę ma życzenie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Robiłem coś podobnego podczas eventu. Myślę, że można coś takiego zrobić bez skryptu i byłoby to zbędne, zabawa sama w sobie jest fajna. Od @ Trivor 'a zależy czy zostajemy przy starym sposobie czy jednak wolimy mieć to systemowo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Imo niby fajna zabawa, lecz wyczuwam brak jakiejkolwiek chęci, żeby z niej korzystali gracze. Według mnie to jest resident sleeper i poprzez np info na ts czy coś takiego, gdzie zabawa nie będzie grywalna. Tak jak pisał "Bravo" można zrobić to bez skryptu chowając jakąś broń na mapie i osoba, która go znajdzie i przyniesie wygra. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 15 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 ten plugin jest zbugowany Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi