Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: ohSugarry Imię: Mateusz Wiek (dokłada data): 15 lat 10.03 SID: STEAM_1:1:520130460 Znajomość AMXX*(1-10): 5/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem w stanie poświęcić 2-4h dziennie (Rok szkolny) Opisz siebie: Mam na imię Mateusz. Mam 15 lat. Obecnie uczęszczam do technikum na kierunku architektury krajobrazu. Posiadam duży dystans do graczy i chętnie z każdym mogę pogadać. Lubie podróżować po świecie i interesuje się bardzo mechaniką. Gram w drużynie esportowej w Valorancie (ON-Line Esports), która rozpoczyna życie w kadrze esportu. Dlaczego akurat Ty?: Zauważyłem w UBT, że jest mało osób i chętnie mógłbym pomóc w dochodzeniach i kontroli. Jak na moją opinię, posiadam duże doświadczenie w wykryciu cheaterów. Znam wiele rodzajów wspomagaczy, którymi podejrzany może się obsługiwać. Jestem kulturalny wobec innych i posiadam dobry dystans. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Miałem styczność z SourceBans, natomiast z AMX nie bardzo, myślę, że poradzę sobie z tym zadaniem. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie lubie wystawiać sobie najlepszej opinii, ale myślę że jak na umiejętność oceny cheaterów, dałbym 80%-85%. Najtrudniej jest z wykryciem osoby, która jest doświadczona w kryciu się przed konsekwencjami, ale myślę, że nie będzie to dla mnie największy problem. Kontakt: Można kontaktować się przez: IG: ohSugarry Steam: ohSugarry Edytowane 6 Września 2020 przez MATEXO Przesadziłem trochę z punktem nr. 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 5 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 szczerze nie widuję cie na forum - wiek tak trochę nie za dużo nie za mało + / - AMXX + / - Jestem Na Nie 2 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BANG Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Jestem za okresem próbnym Znam z serwera Miły pomocny Każdemu warto dać szanse Potrafi rozróżnić Skilla od kogoś odpalonego 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Jestem na nie +/- wiek - tak jak kolega lavista napisał: w ogóle cie nie widuję na forum -/+amx 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 - Jak na prawie dwumiesięczne konto to aktywność na forum jest dość slaba, a coś piszesz o 12h dziennie, błagam. - Wiek. + Przydałaby się para rąk do pomocy Oliverowi. + Umiejętność odróżnienia czita od skilla. Jestem za okresem próbnym, a tak btw. panowie^ po co mu amxx? 2 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 - wiek -/+ aktywność na forum + chęci + Braki w UBT (przyda się kolejna osóbka) - SB, ale na pewno ekipa od GO Ci pomoże i będzie Cię miała na oku - brak wymaganej ilości postów - staż Mimo wszystko, ja bym ci dał szansę. SB raczej szybko ogarniesz, a posty to nie jest jakaś ważna rzecz do pełnienia tej funkcji. Ufam, że sobie poradzisz i nie zawiedziesz. Na małe tak, życzę powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 +/- wiek - SB, ale pomogę ci - aktywność na forum + podanie + chęci + przyda mi się każda pomoc Na okres próbny 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 +/- wiek - aktywność +podanie +chęci + przyda się koledze z UBT pomoc Na Tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 13 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Jestem na tak -(Nie rozumiem ludzi co piszą nie znam cię) ale są chęci więc +/- -wiek ale za rok na + +czas na forum +pomoc w ubt go +podanie +gt -sb (do ogarnięcia Google oraz koledzy pomogą z ubt go l -aktywność (spokojnie poprawi) Okres próbny i witamy w ubt 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi