Użytkownik yamato Opublikowano 5 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: desync Nick admina banującego: @ N4JT Dostałeś bana, gaga czy muta?: BANA Czas oraz data bana: Invoked on 09-05-20 17:06 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): A więc tak, grałem już któryś dzień z rzędu na mirku i zobaczyłem że jeden z graczy w moim teamie nieudolnie cheatuje. Zgłosiłem to adminowi który był w tym czasie na serwerze o nicku Flowek ale on nic z tym nie zrobił. (nawet nie poszedł na spekta tylko grał dalej) Potem kłocili się dwaj gracze w tym znany i FAWORYZOWANY gracz Andrzej, powodu tej kłótni nie znam ale wiem że potem mi nerwy puścili i kilka słów za dużo powiedziałem (XD) poczym andrzej zagrozil mi i michasiowi banem. Ogólnie to na mirku panuje straszny nie ogar ze strony Administracji, Odpały które troche się z tym kryją zostają uznani za legitnych graczy i dalej sobie grają odpaleni, dzieci które bez mutacji notorycznie naduzywaja mikrofonu i tak jak wspomniana faworyzacja graczy. Oczywiscie nie uwazam sie za bezwinnego ale to co tu sie odpierdala to komedia XD Opiekun, który nie potrafi zająć sie serwerem tak jak od jego roli sie oczekuje (Nie wiem za co desik dostał degrada, ale on sobie napewno lepiej radzil niz n4jt) @ Чертовка Przykład: Z tego co widac Opiekun nie potrafi nawet rozpisac demka? Był na forum tego dnia i pewnie wiedzial ze musi rozpisac demko. Admin. który nie ogarnia SourceMode Dowód: Oraz wiśienka na torcie czyli faworyzowany gracz oraz adminek serwerów awp Andrzej który również obrażał graczy i nie ponióśł za to żadnych konsekwencji pomimo obecnosci adminów Dowód: Odwołanie napisalem na szybko ale jesli cos jest nie zrozumiale to chetnie to wyjasnie i polecam obejrzec demko z tego dnia około 17:00 Oczekuje na jakakolwiek reakcje ze strony Administracji jak i Właścicieli którzy biorą pierwszych lepszych randomów. Pooozdro Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:116677965&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/desyncszmato Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 137.74.7.15:30025 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. @ OliverTwist CS:GO wiem że mój post to tez skarga, ale widzialem ze jedna skarga zostala zignorowana dlatego połączyłem to razem z odwołaniem Edytowane 5 Września 2020 przez desync. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 5 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @ N4JT masz 48h na rozpisanie demka 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik N4JT Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Tak więc Witam Link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20200905-165522-815267739-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-1735.zip 2:44 - Podpisanie się pod prowokacją michasa 3:09 - nie ma to jak lizac dupe adminkowi + widać że jesteś rudy 5:30 - Michas uważaj to jest admin only awp 6:28 - Nie muszę mieć żeby się z was śmiać 6:46 - No bo adminek nie ogarnia (każdemu zdarzają się błędy) 7:10 - ja sobie beke cisne rudzielcu 7:30 - prowokacja w strone admina 7:45 - do kogo ku*wa rudzielcu 9:15 - było pisane rudy konfidencie To już nie jest pierwsza sytuacja kiedy słyszę od ciebie obelgi czy to w moją stronę czy stronę innych graczy A co do bana twojego kolegi to miałem je rozpisać w czwartek ale czasu brakło a dalej o tym zapomniałem no cóż zdarza się Pozdrawiam i miłego dnia życzę 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 6 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Napisałeś pare moich zdań chociaz niektore nie sa nawet obrazliwe jak np. 5:30 - Michas uważaj to jest admin only awp, 6:28 - Nie muszę mieć żeby się z was śmiać To co nazwales prowokacja bylo po prostu reakcją na to ze admin nic nie robi i olewa całą sytuację 11 godzin temu, N4JT napisał: To już nie jest pierwsza sytuacja kiedy słyszę od ciebie obelgi czy to w moją stronę czy stronę innych graczy Ja ciebie kiedys obrazalem? A to ciekawe bo nie przypominam sobie takiej sytuacji. Rzadko uzywam mikrofonu na spolecznosciówka i gram na voice_enable 0. Jedyną osobę którą obrazalem byl Andrzej wiec nie pisz w liczbie mnogiej 11 godzin temu, N4JT napisał: A co do bana twojego kolegi to miałem je rozpisać w czwartek ale czasu brakło a dalej o tym zapomniałem no cóż zdarza się Czasu brakło na rozpisanie demka? Zapomniałeś o odwołaniu? Własnie dlatego ubt dal ci 48h na rozpisanie demka zebys sobie czas zaplanowal i sie wyrobil na czas, wlasnie to wymaga twoja rola zebys sie serwerem jak i np. odwołaniami zajmowal. Jak mozna w ogole zapomniec o jakims temacie dotyczacym serwera na ktorym jestes opiekunem? XDXD Słaba wymówka. Jezeli nie masz czasu na pelnienie tej roli lub po prostu juz nie chcesz to z niej zrezygnuj albo idz na admina i daj komus innemu sie wykazac. 11 godzin temu, N4JT napisał: Pozdrawiam i miłego dnia życzę Pozdrawiam)))))))) 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Skracam bana do 2 tygodni 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi