Użytkownik yamato Opublikowano 5 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina 2. Twój nick na serwerze: desync 3. Nick osoby oskarżonej: @ Flowek oraz @ N4JT 4. Dlaczego składasz skargę: olewanie graczy,faworyzacja i zaniedbywanie 5. Data i godzina zdarzenia: Invoked on 09-05-20 17:06 6. Opis sytuacji: opisywałem już pod moim odwołaniem więc po prostu wkleje to co tam napisałem A więc tak, grałem już któryś dzień z rzędu na mirku i zobaczyłem że jeden z graczy w moim teamie nieudolnie cheatuje. Zgłosiłem to adminowi który był w tym czasie na serwerze o nicku Flowek ale on nic z tym nie zrobił. (nawet nie poszedł na spekta tylko grał dalej) Potem kłocili się dwaj gracze w tym znany i FAWORYZOWANY gracz Andrzej, powodu tej kłótni nie znam ale wiem że potem mi nerwy puścili i kilka słów za dużo powiedziałem (XD) poczym andrzej zagrozil mi i michasiowi banem. Ogólnie to na mirku panuje straszny nie ogar ze strony Administracji, Odpały które troche się z tym kryją zostają uznani za legitnych graczy i dalej sobie grają odpaleni, dzieci które bez mutacji notorycznie naduzywaja mikrofonu i tak jak wspomniana faworyzacja graczy. Oczywiscie nie uwazam sie za bezwinnego ale to co tu sie odpierdala to komedia XD Opiekun, który nie potrafi zająć sie serwerem tak jak od jego roli sie oczekuje (Nie wiem za co desik dostał degrada, ale on sobie napewno lepiej radzil niz n4jt) Przykład: Z tego co widac Opiekun nie potrafi nawet rozpisac demka? Był na forum tego dnia i pewnie wiedzial ze musi rozpisac demko. Admin. który nie ogarnia SourceMode Dowód: Oraz wiśienka na torcie czyli faworyzowany gracz oraz adminek serwerów awp Andrzej który również obrażał graczy i nie ponióśł za to żadnych konsekwencji pomimo obecnosci adminów Dowód: Odwołanie napisalem na szybko ale jesli cos jest nie zrozumiale to chetnie to wyjasnie i polecam obejrzec demko z tego dnia około 17:00 Oczekuje na jakakolwiek reakcje ze strony Administracji jak i Właścicieli którzy biorą pierwszych lepszych randomów. 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): demko @ N4JT powinien sobie poradzic ze znalezieniem bo i tak musi rozpisac demko a ssy są wyzej 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik N4JT Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Tak więc witam jeszcze raz To tak jeśli chodzi o FAWORYZACJE Andrzeja, tu muszę cie zaskoczyć nie było żadnej faworyzacji Andrzej też dostał karę do której się przyznał Jeśli chodzi o flowka każdemu zdarzają się błedy nawet najlepszym źle wpisał komende i dlatego "Opiekun, który nie potrafi zająć sie serwerem tak jak od jego roli sie oczekuje (Nie wiem za co desik dostał degrada, ale on sobie napewno lepiej radzil niz n4jt) " co masz na myśli nie potrafi zająć się serwerem jak mnie wtedy na serwerze nie było? "Z tego co widac Opiekun nie potrafi nawet rozpisac demka? Był na forum tego dnia i pewnie wiedzial ze musi rozpisac demko." tak jak pisałem pod odwołaniem, demko miałem rozpisać w czwartek lecz brakło mi czasu i zapomniałem o tym Miłego dnia Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 6 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) 8 godzin temu, N4JT napisał: Tak więc witam jeszcze raz WITAM WITAM Cytat To tak jeśli chodzi o FAWORYZACJE Andrzeja, tu muszę cie zaskoczyć nie było żadnej faworyzacji Andrzej też dostał karę do której się przyznał Faworyzacja mnie nie zaskoczyles, bardziej zaskoczyles mnie tym ze ja dostaje PERMA za ten sam wyczyn czyli za obraze gracza (Andrzej nie ma admina na mirage wiec jest zwyklym graczem w tym momencie) Zaczalem tą całą kłotnie gdy andrzej zaczal wyzywac mojego znajomego od tego ze ma "chujową mUzgownice i tym ze jest deklem jebanym" I to ja dostalem perma za uzywanie slowa RUDY a on za takie slowa jak "chujową mUzgownice i tym ze jest deklem jebanym" dostal tylko 30min gaga? Przyznał sie? Swietnie! W TAKIM RAZIE JA TEZ SIE PRZYZNAJE DO MOJEJ WINY I BLAGAM O SKROCENIE MI KARY Z PERMA NA 30MIN GAGA wlasnie to moj drogi jest FAWORYZACJA. (a no i jesli ktos sie zastanawia dlaczego nazywalem go rudy to tylko dlatego ze sytuacja w jakiej sie znalazl odpowiadala tej ksywie. A znacie moze takie ksywy jak: CHUJOWA MUZGOWNICA lub DEKL JEBANY? bo ja nie) Cytat Jeśli chodzi o flowka każdemu zdarzają się błedy nawet najlepszym źle wpisał komende i dlatego Nie zrozumielismy sie w tej kwesti, mi nie chodzi o to ze dal bana krotszego niz chcial Tą kwestia przemilczy lepiej XD. Bardziej chodzi mi o to ze jakis dzieciak o nicku czerwonysmok04 cos tego typu latal na ezfragsach i gdy zwrocilem adminowi uwage to on nie zareagowal (btw Andrzej uwazal ze chlop jest czysty XD) Cytat "Z tego co widac Opiekun nie potrafi nawet rozpisac demka? Był na forum tego dnia i pewnie wiedzial ze musi rozpisac demko." tak jak pisałem pod odwołaniem, demko miałem rozpisać w czwartek lecz brakło mi czasu i zapomniałem o tym Do tego sie juz odnioslem w odwolaniu wiec to wkleje: Czasu brakło na rozpisanie demka? Zapomniałeś o odwołaniu? Własnie dlatego ubt dal ci 48h na rozpisanie demka zebys sobie czas zaplanowal i sie wyrobil na czas, wlasnie to wymaga twoja rola zebys sie serwerem jak i np. odwołaniami zajmowal. Jak mozna w ogole zapomniec o jakims temacie dotyczacym serwera na ktorym jestes opiekunem? XDXD Słaba wymówka. Jezeli nie masz czasu na pelnienie tej roli lub po prostu juz nie chcesz to z niej zrezygnuj albo idz na admina i daj komus innemu sie wykazac. Cytat Miłego dnia Pozdrawiam ROWNIEZ POZDRAWIAM)))))) Oznacze cie tutaj jeszcze zeby nie powtorzyla sie sytuacja ze niby zapomnisz o temacie @ N4JT Edytowane 6 Września 2020 przez desync. Przypominajka 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 @ Flowek @ N4JT macie coś jeszcze na swoją obronę ? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik N4JT Opublikowano 7 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jeśli to nie problem to jutro rano jeszcze coś napiszę chyba że chcesz zamknąć to zamykaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ScreaMy Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Dzień dobry Przepraszam że się tak wtrącam ale wypraszam sobie mówienia że ja jestem nieograr to jest fajny żarcik powiem ci . Jak admin sprawdził typka który podobno jest odpalony i go nie banuje to chyba proste że nie ma czitow po 2 nie da się idealnie sprawdzić gościa bez wh dla adminów na spect więc proszę nie zwalać winy na administrację tylko na rządzących tym serwerem i na serwer który zacina (bez urazy do właścicieli ja tylko mapie jak jest ciężko jest sprawdzić jakiegoś gościa chyba że mam banować byle.jak na oko ?) "Ogólnie to na mirku panuje straszny nie ogar ze strony Administracji, Odpały które troche się z tym kryją zostają uznani za legitnych graczy i dalej sobie grają odpaleni, " Nie chce Dalej się wtrącać bo już tam nie moja sprawa ja nie pozwolę żeby ktoś mnie wyzywał od nieogarniętych ? Pozdrawiam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Nie No lepszym żartem są twoje 3 vaci na poprzednich kontach Jak admin nie sprawdził typka bo nawet nie był na sm_stealth to raczej proste ze go nie zbanuje a jeśli go tylko spectajtowal jako zwykły gracz to istnieje duże prawdopodobieństwo ze cheaterek ma cheata z Spectator List i widzi ze go Flowek obserwował i się krył Z tego co napisałeś to wynika ze serwer nie ma sm_esp. Skoro nie ma tej komendy to dlaczego nie zgłaszasz tego Właścicielowi lub Opiekunowi który ma możliwość wgrania tego pluginu? Jesteś adminem i takie coś powinno ci się odrazu rzucić w oczy No chyba ze twoje wh ci wystarcza :))))) btw zgłoś się po rangę na forum bo narazie jesteś tylko użytkownikiem. Kolejny dowód na to ze Opiekun nie ogarnia skoro nie wgrał podstawowego pluginu. W ogóle jak mogliście dotychczas banować ludzi bez tej komendy? XDD Bez tego mogliście co najwyżej banować za rageboty i obvious aimlocki i aimboty a ci którzy grali pod legit mogli spać spokojnie. To super ze nie chcesz się już wtrącać bo skarga w ogóle nie dotyczy ciebie tylko Flowka i n4jta. Szanuje to ze wyznajesz zasady ulicy i nie pozwolisz sobie aby cię wyzywano od nieogarów ale to co napisałem wyżej idealnie pasuje do takiego nieogara właśnie pozdrawiam wszystkich prawilnych zi00mków pamiętajcie SLU96 EDIT: Ja tez mam swoje życie prywatne a muszę się odwoływać od bana Zobaczymy co jeszcze Opiekun napisze bo miał coś tam jeszcze odpisać Edytowane 8 Września 2020 przez desync. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ScreaMy Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Dobrs to teraz zacząłeś kłótnie ? Nie chce nawet wiedzieć co ten Michaś i Wiktorek tobie nagadali ale widzę wierzysz na słówka ja jadeyny wiem co się stało z tymo konta i mogę ci nawet powiedzieć bo masz taki mały móżdżek ze szok Prawda dostałem vaca na jednym koncie ale nie wiesz zza co otóż już ci mówię mój kochany przyjacielu dostałem vaca za skinchangera wiesz co to jest ? Raczej tak bo sam czitujesz ci co nie wiedzą to niech wpiszą sobie w google Reszta kont to prawda była moja jeszcze raz pisze BYŁA ale już nie jest bo sprzedałem te konta dla kolegi Jakbym miał wh to by mnie tu już nie było a jestem widzisz ? O tu widzisz mnie? Co do wh too ,glosilem to do właściciela i chyba do opiekuna jak się nie myle ale widać 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Sieeeeema właśnie z tym Wiktorkiem piszesz Ej ale nie wyzywaj mojego mózgu okej? To ze jest mały nie jest moja winą wiem czym jest skin changer ale nie używam tego bo wystarczaja mi komendy takie jak !ws, !knife i !gloves Ja cheatuje? Omamale To dlaczego odwołuje się za obrazę a nie za cheatowanie? Brakło dowodów? Chlop co robi resell na kontach z vacami Widze cię i te 3 vaci oraz akcje które robisz i wcale nie są podejrzane :))) Opisalbym pare demek ale mam życie prywatne 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ScreaMy Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Ooooo mój kochany wiktorkuuu to tyyy ależ ja za tobą tęskniłem życie prywatne a jednak jeszcze odpisujesz hahaha pzdr A no wsm nie używasz tskonchegera bo ty przecież ciągle siedzisz na serwerach żeby potryhwrdzic bo na mmie ci nie idzie no okey rozumiem ciebie już Ja cheatuje? Omamale To dlaczego odwołuje się za obrazę a nie za cheatowanie? Brakło dowodów? Yyyyyy OMG? Bez komentarza hahah Z tymi konta chyba coś nie zrozumiałem ale no cóż bywa szkoda czas na tłumaczenie dla ciebie Tak wogole to powiedziała osoba która dostała vaca i jeszcze strimowala hahahahahahah i słonko straciła Wgl nie szkoda tobie skinów tych? Po co od razu czitowac nie lepiej poćwiczyć? Ja rzynajmniej dostałem vaca na skiny a ty za czitowanie hahahhaah także no żenada Kończę już ta kłótnie bo jak zawsze powtarzasz się jak chcesz coś wyjaśnić to zapraszam na apriv Edytowane 8 Września 2020 przez ScreaMy 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Oczywiście ze ci odpisze bo to zajmuje mniej czasu niż rozpisywanie kilka demek Zdajesz sobie sprawę z tego ze nie muszę grać tylko mmow? Faceit i esportal Z tego co pamietam to jak grałeś mma z michasiem to ty zamykałes ALE NO TAK KTOŚ W KOŃCU MUSI hehe Mogę grać na serwerze tyle ile chce nic ci do tego a to ze „tryharduje” to jedno wielkie X D Weź ty się lepiej zdecyduj czy jestem odjebany czy tryharduje Tak dostałem vaca na 1 koncie a ty na 3 XD Co z tego ze streamowalem? Nagrywałem tez na yt i to żadna tajemnica oj tak tak mi już nie tłumacz bo ja to taki gUpi jestem a ty taki mOndry Nie jest mi szkoda skinów bo vaca nie będzie a ty dostałeś vaca a na kontach miałeś pare skinów XD ow bypass nie zadziałał chyba. Skąd w ogóle uważasz ze dostałem vaca za cheatowanie? Zauważ ze ja cię nie osadzam za to ze dostałeś vaca za cheatowanie tylko za sam fakt ze masz ich aż 3 Odpowiedziałeś na moja skarge która ciebie nie dotyczy a teraz ze mam pisać na priv? Ja nie mam nic do ukrycia i mogę pisać na forum ale dla ciebie to chyba jakiś problem jest 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik N4JT Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 No to tak witam jeszcze raz tak więc zacznijmy od tego "Faworyzacja mnie nie zaskoczyles, bardziej zaskoczyles mnie tym ze ja dostaje PERMA za ten sam wyczyn czyli za obraze gracza (Andrzej nie ma admina na mirage wiec jest zwyklym graczem w tym momencie)" To że nie ma admina na Only Mirage to nie znaczy że nie ma admina na sieci, ja to traktowałem jako zwyzywanie Admina "Przyznał sie? Swietnie! W TAKIM RAZIE JA TEZ SIE PRZYZNAJE DO MOJEJ WINY I BLAGAM O SKROCENIE MI KARY Z PERMA NA 30MIN GAGA" Teraz się przyznajesz? trochę za późno c`nie? to chyba oczywiste że jak się przyznasz to dostaniesz mniejszą karę niż jakbyś miał wszystko ukrywać (ale tutaj masz trochę racji andrzej powinien dostać trochę dłuższa kare) "Bardziej chodzi mi o to ze jakis dzieciak o nicku czerwonysmok04 cos tego typu latal na ezfragsach i gdy zwrocilem adminowi uwage to on nie zareagowal (btw Andrzej uwazal ze chlop jest czysty XD)" Czyli dla ciebie jak ktoś ma nowe konto to odrazu jest odpalony? Sam go sprawdzałem i stwierdzam że jest czysty "Czasu brakło na rozpisanie demka? Zapomniałeś o odwołaniu? Własnie dlatego ubt dal ci 48h na rozpisanie demka zebys sobie czas zaplanowal i sie wyrobil na czas" Czyli ty nigdy o niczym nie zapominasz jak dobrze rozumiem? każdemu się może takie coś zdarzyć Pozdrawiam i miłego dnia życzę Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Zacznę od samego początku, nie życzę sobie żebyś mówił na mnie "Rudy". Nie znamy się, nie jesteśmy na ty, jestem osobą funkcyjną na tym forum i uznaje to za obraźliwe. Jeszcze raz to napiszę na ciebie skargę ;). Twoja skarga jest wogóle bez sensu, to że admin się pomylił nadajac komuś muta, to nie jest błąd, poprostu się pomylił lub sm coś źle odebrało. Proste. Skad wiesz że w czasie kiedy zglosiłes gracza, nie bylo innego admina ktory go nie spectowal. A poza tym jak flowek zginąl to mogl obserwowac tego "cheatera". Ja sam po śmierci go ogladalem i stwierdzam ze nie byl odpalony. Skoro wczesniej byl to wiesz czemu potem juz nie byl? BO NAPISALES NA CZACIE: ADMIN ON JEST ODPALONY. On to zobaczyl i sie wylaczyl. Za to tez powinienes dostac bana, za mowienie o cheaterach na czacie textowym/glosowym. Od tego jest u@ Ja obraziłem ciebie i michasia lacznie max 3 razy, a ty prowokowales wszytkich do okola lacznie z adminami i opiekunem. Pozdro 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 23 minuty temu, N4JT napisał: No to tak witam jeszcze raz tak więc zacznijmy od tego "Faworyzacja mnie nie zaskoczyles, bardziej zaskoczyles mnie tym ze ja dostaje PERMA za ten sam wyczyn czyli za obraze gracza (Andrzej nie ma admina na mirage wiec jest zwyklym graczem w tym momencie)" To że nie ma admina na Only Mirage to nie znaczy że nie ma admina na sieci, ja to traktowałem jako zwyzywanie Admina To trochę śmieszne ze admin wyzywa i jedyna jedyna karę która dostał był 30minutowy gag 23 minuty temu, N4JT napisał: "Przyznał sie? Swietnie! W TAKIM RAZIE JA TEZ SIE PRZYZNAJE DO MOJEJ WINY I BLAGAM O SKROCENIE MI KARY Z PERMA NA 30MIN GAGA" Teraz się przyznajesz? trochę za późno c`nie? to chyba oczywiste że jak się przyznasz to dostaniesz mniejszą karę niż jakbyś miał wszystko ukrywać (ale tutaj masz trochę racji andrzej powinien dostać trochę dłuższa kare) Przecież pisałem ze za bezwinnego się nie uważam i jak miałem się przyznać do winy skoro nie miałem takiej możliwości bo z buta dostałem perma? 23 minuty temu, N4JT napisał: "Bardziej chodzi mi o to ze jakis dzieciak o nicku czerwonysmok04 cos tego typu latal na ezfragsach i gdy zwrocilem adminowi uwage to on nie zareagowal (btw Andrzej uwazal ze chlop jest czysty XD)" Czyli dla ciebie jak ktoś ma nowe konto to odrazu jest odpalony? Sam go sprawdzałem i stwierdzam że jest czysty Nie uważam ze nowe konto to odrazu odpal ale trochę zalatuje hipokryzja bo ty dałeś czystemu graczowi bana za Aima i miał stopień 1 Nie wiem ile macie godzin w csie ale gosc patrzył się w podłogę cały czas i gdy był w pobliżu przeciwnik to nagle się prostował i aimlockowal Stat nie miał dobrych bo tak jak już pisałem nieudolnie cheatowal 23 minuty temu, N4JT napisał: "Czasu brakło na rozpisanie demka? Zapomniałeś o odwołaniu? Własnie dlatego ubt dal ci 48h na rozpisanie demka zebys sobie czas zaplanowal i sie wyrobil na czas" Czyli ty nigdy o niczym nie zapominasz jak dobrze rozumiem? każdemu się może takie coś zdarzyć Nie mam do czego się tu odnieść 23 minuty temu, N4JT napisał: Pozdrawiam i miłego dnia życzę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 17 minut temu, Andrzej. napisał: Twoja skarga jest wogóle bez sensu, to że admin się pomylił nadajac komuś muta, to nie jest błąd, poprostu się pomylił lub sm coś źle odebrało. Proste. Skad wiesz że w czasie kiedy zglosiłes gracza, nie bylo innego admina ktory go nie spectowal. skad wiem ze nie było innego admina na spekcie? To bardzo proste. Klikasz esc, serwery społeczności, strefa skilla only mirage, prawy przycisk myszy na informacje i widzisz każdego gracza jak i admina nawet gdy jest na sm_stealth 17 minut temu, Andrzej. napisał: A poza tym jak flowek zginąl to mogl obserwowac tego "cheatera". Ja sam po śmierci go ogladalem i stwierdzam ze nie byl odpalony. pisałem już ze screamy o tym ze gość mógł mieć spectator list i widział kto go spektejtuje wiec sobie doczytaj post a potem pisz bo nie chce się powtarzać 17 minut temu, Andrzej. napisał: Skoro wczesniej byl to wiesz czemu potem juz nie byl? BO NAPISALES NA CZACIE: ADMIN ON JEST ODPALONY. On to zobaczyl i sie wylaczyl. Za to tez powinienes dostac bana, za mowienie o cheaterach na czacie textowym/glosowym. Od tego jest u@ pisałem na u@ ale jak już któryś raz z rzędu wspomniałem: brak reakcji ze strony admina mógł mi napisać na sm_psay ze chłopa sprawdza lub cokolwiek (chyba ze nie ma tej komendy idk) 17 minut temu, Andrzej. napisał: Ja obraziłem ciebie i michasia lacznie max 3 razy jesteś adminem na sieci i obrażasz innych graczy? Admin powinien być przykładem dla graczy a nie obrażać innych 17 minut temu, Andrzej. napisał: , a ty prowokowales wszytkich do okola lacznie z adminami i opiekunem Do tego tez się wypowiedziałem wyżej 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @ desync. Fajnie że się odnosisz do wszystkiego co napisalem oprocz do tego ze mnie obrazasz oczywiscie. Wracajac do tego ze obrazilem was. Ile wy macie lat zeby wyzywac 9 latka?! Jest to najgorsza rzecz po wyzywaniu rodzicow, chociaz michas od ktorego sie zaczelo tez zwyzywal mi rodzicow. Ty broniles michasia a napisales ze "nie wiesz o co dokladnie poszlo". To skoro nie wiedziales to po co go broniles ?. A mnie nazwyaczajniej jak to mowisz, PONIOSŁY NERWY Co do skargi, nie wiem jaki ma sens pisanie skargi skoro sam nie jesteś bez winy. Ale ok, doceniam, masz takie prawo. A co do bana to bedziesz mial skroconego raczej ;). Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 5 minut temu, Andrzej. napisał: @ desync. Fajnie że się odnosisz do wszystkiego co napisalem oprocz do tego ze mnie obrazasz oczywiscie. o obrazie do ciebie się wypowiedziałem w odwołaniu ale niestety ktoś usunął 5 minut temu, Andrzej. napisał: Wracajac do tego ze obrazilem was. Ile wy macie lat zeby wyzywac 9 latka?! Jest to najgorsza rzecz po wyzywaniu rodzicow, chociaz michas od ktorego sie zaczelo tez zwyzywal mi rodzicow. Kto był tym 9latkiem? Nie przypominam sobie żebym obraził jakiegos kidosa 5 minut temu, Andrzej. napisał: Ty broniles michasia a napisales ze "nie wiesz o co dokladnie poszlo". To skoro nie wiedziales to po co go broniles ?. Bo go zacząłeś wyzywać od dekla jebanego? ? Jeszcze raz przypomnę ze jesteś adminem i nie powinieneś w ogóle obrażać graczy 5 minut temu, Andrzej. napisał: A mnie nazwyaczajniej jak to mowisz, PONIOSŁY NERWY o widzisz, chyba mamy ten sam problem 5 minut temu, Andrzej. napisał: Co do skargi, nie wiem jaki ma sens pisanie skargi skoro sam nie jesteś bez winy. Ale ok, doceniam, masz takie prawo. widocznie miałem taka potrzebę 5 minut temu, Andrzej. napisał: A co do bana to bedziesz mial skroconego raczej ;). Pozdro O jednak zmieniłeś zdanie? Pisałeś pod odwołaniem ze unbana nie dostane a teraz piszesz ze jednak zostanie skrócony? Żałuje ze nie zrobiłem ss twoich wiadomości. Ale to ze powinien zostać skrócony to masz racje Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Ja mowie ze masz mnie nie wyzywac pod rezygnacja bo wczesniej mnie obraziles ;). Tak mowilem ze nie dostaniesz ub, ale bylo to moje przypuszczenie tylko, nie ja jestem z ub teamu i nie mi o tym decydowac. Pozdro. A i piszac pod rezygnacja, posluguj sie raczej bardziej przyzwoitym jezykiem, bo nie wypada skoro czegos oczekujesz poslugiwac sie slowami "kidos" itp, jest to lekcewarzace. Ale to tylko moja uwaga. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Zamykam, jutro przeczytam wszystko na spokojnie. @ Trivor 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi