Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Nick podejrzanego: Kacperek Pożeracz Odbytów Nazwa Serwera: DD2#2 SteamID/IP: STEAM_0:0:122488100 Data i godzina: 2020-09-04 21:47 Link do dowodów(Demko,SS,itp): DEMO Rozpisanie Dowodów: Poniżej. Coś od siebie: Kiedyś pro, a dziś niestety dno! 00;29 | Lekki szejk 00;56 | Do oceny.. 08;27 | AIM_przeskok x2 na ema 16;37 | AIM_przeskok na ema głowę gdy kuca i blok 16;48 | AIM_przeskok na galę ema 17;01 | Szejk reakcja_celownika i tym podobne, bajka 17;56 | Sam był w szoku, ogólnie magiczny 1 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 bez kitu, rozpisuj chlopa co ostatni raz czita w csie widzial na oczy w 3 klasie podstawowki na cod modzie jak ja nawet linijki w swoim configu nigdy nie zmienilem psychopato bo jestem za leniwy, a co dopiero palic sie na steamie wyjdz na dwor bo popadasz w paranoje. W duzym skrocie jakbym mial grac na czitach to bym nie gral wcale, bo co to za radosc z grania csik to dla mnie klasyczek i odpalam go for fun nigdy nie bylem trajhardem i nigdy mnie nie ciagnelo do takich rzeczy, nie wale konia do screenow tabeli demka nawet nie ogladam, jak mnie zbanujecie to bede pod ogromnym wrazeniem, pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 10 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 0:29 - ? / -b 00:56 - Tu też czysto. / -b 8:27 - fakt, tutaj bardzo dziwnie wyglądało. / +/-b 16:37 - dość ciekawa sytuacja, jedna wielka "nieznajoma" / +b 16:48 - niee no gdzie, ten "szejk" był zdala modelu, / -b 17:01 - nie jest do końca po modelu, full auto takie modelowe, więc odpada. / -b 17:56 - ? / -b Ogólnie powiem tak. Zaskakujesz mnie v1rus, czasem dla lepszej precyzji trzeba było nagrać pova, na dzień dzisiejszy były to tylko 2 akcje jeszcze nie do końca spalone. Więc niewystarczające dowody na zbanowanie gracza. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 10 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zgłoszony jest czysty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi