Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

UBTEAM [CS 1.6] - [#WakeUpVac ]

#WakeUpVac

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 
Nick: #WakeUpVac

Imię: Sebastian 
Wiek (dokłada data): 28.10.1996
SID: STEAM_0:0:561682550
Znajomość AMXX*(1-10): 7/10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: od 4 do 5 w tygodniu na weekend do 10 jeśli trzeba :)
Opisz siebie: Mam na imię Sebastian, mieszkam obecnie w Warce. Uwielbiam słuchać rapu dużo gram w cs 1.6, gram w piłkę nożną. Pracuję w firmę która zajmuje się zaprawami pcc jestem w niej laborantem (chemia budowlana). 
Dlaczego akurat Ty?: Hmm czemu ja chciałbym spróbować, pomóc wręcz w ocenie demek nigdy nie byłem w ubt wiem na czym polega ta praca. Trochę znam się na czitach, nigdy nie zbanowałem osoby czystej, zawsze muszę mieć pewność w ocenie gracza. Lubię oglądać i wiem czy ktoś jest zajebiscie dobry czy odpalony. 
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak jak pisałem wcześniej nie miałem styczności z taką rangą, bo nigdy nie zostawałem długo na forach (teraz to co innego) 
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: w skali od 1 do 10 myślę że 9.5 mocne 
Kontakt:steam, discord, ts, forum, fb(dla zaufanych). 

Podanie do odrzucenia skoro ubt jest na nie to w niechcianej ekipie nie będę mógł normalnie pracować, a pod presją ze strony kolegów szybko się wypalę, rezygnuję reszcie dziękuję za wsparcie piona 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

sy.png

• Użytkownik

Okres próbny

+wiek

-nie kojarzę Ciebie 

-/+ 9,5 ocenianie hm?

+chęci

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Okres próbny 

+wiek 

+ocenianie

+chęci 

przyda się dodatkowa para rąk

• Dzięki 1

• Użytkownik

Na nie 

+ Wiek 

- słabo cię znam praktycznie wgl

- są 4 osoby w ubt a nie oszukujmy się ssy jak ktoś da 1/2 na dzień lub odwołanie 1/2 na dzień to jest max a czasami jest spokój kilka dni.

• Dzięki 1

896d8a470e1c62b8gen.jpg

Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz.

• Użytkownik

Mam mieszane odczucia.

Na plus na pewno chęci mimo, że nie byłeś nigdy na takiej randze. Wiek także na plus. Jako admin na DD2 #2 radzisz sobie. Tylko mało osób cię kojarzy, co prawda na serwerze pewnie więcej, ale na forum nie koniecznie. Umiejętność oceniania, napisałeś, że mocne 9.5, ale w tym samym podaniu piszesz "trochę znam się na czitach", no jedno wyklucza drugie. Jest 4 UBT, ale rekrutacja jest otwarta, więc podanie mogłeś napisać tylko pytanie do UBT czy potrzebują jeszcze ludzi do zespołu.

Ja niestety jestem na nie, chyba że UBT chce wziąć cię na okres próbny i sprawdzić przy tym twoje umiejętności.

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Tak jak wspomniał kolega wyżej, sugerujesz,że "cos tam sie znasz" na cheatach, a w podaniu piszesz 9,5.... czyli musiałbyś posiadać ogromną wiedze co do rozpisywania demek, jak i odróżnieniu wszystkiego do perfekcji.
-Nie znam Cię praktycznie wcale,
-To rozpisywanie demek,
-UBT na chwile obecną jest wystarczająca ilość.
+Wiek,
Przykro mi, jestem na Nie. 

Posiedź z Nami trochę, daj się poznać i może za jakieś 3 tygodnie, może miesiąc złóż podanie ;) 

• Lubię to! 2

+ GT, jako admin masz ładne. 

Gdy zbanujesz słusznie, lub nie, zawsze wypowiadasz się w temacie w wyznaczonych ramach czasowych.

Na forum jesteś już całkiem długo, problemów zero z Tobą, więc czemu nie.

Mam nadzieję, że faktycznie to, co piszesz w podaniu jest prawdą i pracujesz nad swoim charakterem i odpowiedzialnością.

Podsumowanie:

+/-  podanie

+ wiek

+ dobrze wykonujesz swoje obowiązki, jako admin

amx, ale to tam, ogarniania na 30 sekund jest

Jako UBT, nie masz żadnego panelu, tylko możliwości moderacyjne, więc i ips na plus.

Jestem za.

Okresem próbnym

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

To jeszcze nie twoja pora, obecnie mamy czterech UBt, a pracy nie ma aż tak dużo. Odrzucam

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]