Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Witam. Tak jak w tytule, mam problem ze screenami z CSa 1.6, mianowicie nie mogę ich przesłać na steam. Co dziwne w innych grach (sprawdzałem tylko na serii ZUP, tj. "6", "7" i "S") wszystko działa jak należy. W ustawieniach na steam mam domyślnie ustawiony klawisz F12 do wykonywania zrzutów - /ustawienia_steam Po wykonaniu SSów w Zup! normalnie pokazuje mi się "narzędzie do przesyłania zrzutów ekranu" - /Zup!_7 / /Zup!_6. Po kliknięciu w CSie F12 kompletnie nic się nie dzieje, tzn. po wejściu w/w narzędzie do przesyłania nie pokazuje mi żadnych screenów - /CS_1.6 !!! Do pewnego czasu nawet nie miałem możliwości ustawić "Pokaż: Counter-Strike" (jak na poprzednim screenie), pokazało się to dopiero gdy stworzyłem taką ścieżkę - /ścieżka_cs1.6, znalazłem ją gdzieś na necie, możliwe, że gdzieś jest w niej błąd lub brakuje jakichś plików w poszczególnych folderach. !!! Do Zup! ścieżki porobiły się "same", tj. - /ścieżka_Zup!. Z kolei screeny zrobione przy pomocy komendy "snapshot" w CSie normalnie zapisują się w folderze cstrike - /cstrike. Ogólnie nie mam pojęcia czemu się tak dzieje, dlatego też nie wiem jakie informacje mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu, dlatego podrzymucam mój config - fr0zen.cfg *usunięte niektóre komendy setinfo* (żeby uniknąć zbędnych pytań; tak próbowałem z odbindowanym F12 ), a system - Windows 7. W razie jakichkolwiek pytań lub jeśli byłoby nie jasne, proszę śmiało zadawać pytania. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi