Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na użytkownika Bravo.

Jacob.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:Wojtek.
Nick oskarżonego:Bravo.
IP/SID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 15:00:62 ( demko )  http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2009071901-jail_anka_v1-1599498060-1599500400.zip
Powód skargi: Moim zdaniem gracz nadużywa swojej władzy.
Opis sytuacji: po rozpoczęciu rundy i rozkazu "po otwarciu cel bezruch w celach, powtarzam bezruch w celach 3210 " otworzyłem cele i gracze się buntowali zacząłem strzelać a Bravo. mówił nie nie odliczyłem  i miał takie zdanie. I od tego momentu wiedziałem że Admin ma przewage nad graczem więc  prowadziłem dalej, 23:14:33 (demko) Prowadzący powiedział komendę kucnij przytrzymaj i nie odwołał bezruchu i dałem użytkownikowi Bravo. tzw. karniaka bo stał i nie kucną, i się wkurzył i powiedział, że mam bana na CT,  zabiłem go wiem, że to było  zabronione ale mógł  mnie upomnieć.  Każdemu puszają nerwy jak ktoś ma władze nad innymi  ,  jest mi strasznie głupio i przepraszam bardzo za tą sytuację .

Pozdrawiam 

Wojtuś

• Użytkownik

Błąd poganiał błąd, ban na ct w przeszłości nie wziął się znikąd. 

Odliczasz, nie mając prowadzenia. Karniakowac lub zabijać możesz tylko jeżeli prowadzący da na to wyraźne zezwolenie, w innym wypadku bardziej przeszkadzasz niż pomagasz. 

Nie jesteś w stanie opanować buntu, za każdym razem gdy bunt był z mojej ręki, runda była już dla tt wygrana. 

Na wiadomość o banie na ct, uciekłes z serwera jak rozwydrzone dziecko, przed tym jeszcze mnie zabijając. 

Jesteś śmieszny. 

• Użytkownik

To coś ja dodam, pomimo tego że skarga mnie nie dotyczy. Gdy byłeś w ct musiałem wbić ponieważ nie ogarniałeś 2 lub 1 dzień temu to zacząłeś się do mnie przyczepiać z pytaniem,, kiedy dostanę tego opiekuna" po czym powiedziałem abyś poczekał a ty zacząłeś wyzywać. Dałem Ci ub na ct bo myslalem, że ogarniesz ale jak ostatnio darles ryja do mikrofonu to aż mi słuchawki prawie się popsuły :kekw: moim zdaniem wytykasz błędy innych, a swoich nie widzisz. Pozdrawiam

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Użytkownik

Nie jest to tutaj tematem. 

Ktokolwiek inny prowadzi, uważasz się za najmądrzejszego i cały czas kogoś poprawisz mimo, że sam nie robisz czegoś dobrze. 

Nie mogę nazwać Cię inaczej jak tylko skończonym egoistą. Zacznij patrzyć na swoje zachowanie z taka krytyką, z jaką patrzysz na innych. Do tego czasu twoja gra w CT pozostanie niemożliwa. 

• 2 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

Z logów nie widzę by @ Bravo  pisał na czacie lub używał adminvoice, żeby Cię poinformować, że nie masz prowadzenia, ale też nie mogę odtworzyć demka by zobaczyć, czy na prawdę nie miałeś tego prowadzenia i czy słusznie zwracał Ci uwagę Bravo, bo Twój link wygasł, więc skargę muszę odrzucić.

(Bravo jak widzisz, że ktoś prowadzi nie mając prowadzącego to zwracaj takim osobą uwagę przed otworzeniem celi)

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]