Użytkownik Jacob. Opublikowano 7 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Twój nick:Wojtek. Nick oskarżonego:Bravo. IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 15:00:62 ( demko ) http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2009071901-jail_anka_v1-1599498060-1599500400.zip Powód skargi: Moim zdaniem gracz nadużywa swojej władzy. Opis sytuacji: po rozpoczęciu rundy i rozkazu "po otwarciu cel bezruch w celach, powtarzam bezruch w celach 3210 " otworzyłem cele i gracze się buntowali zacząłem strzelać a Bravo. mówił nie nie odliczyłem i miał takie zdanie. I od tego momentu wiedziałem że Admin ma przewage nad graczem więc prowadziłem dalej, 23:14:33 (demko) Prowadzący powiedział komendę kucnij przytrzymaj i nie odwołał bezruchu i dałem użytkownikowi Bravo. tzw. karniaka bo stał i nie kucną, i się wkurzył i powiedział, że mam bana na CT, zabiłem go wiem, że to było zabronione ale mógł mnie upomnieć. Każdemu puszają nerwy jak ktoś ma władze nad innymi , jest mi strasznie głupio i przepraszam bardzo za tą sytuację . Pozdrawiam Wojtuś Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Błąd poganiał błąd, ban na ct w przeszłości nie wziął się znikąd. Odliczasz, nie mając prowadzenia. Karniakowac lub zabijać możesz tylko jeżeli prowadzący da na to wyraźne zezwolenie, w innym wypadku bardziej przeszkadzasz niż pomagasz. Nie jesteś w stanie opanować buntu, za każdym razem gdy bunt był z mojej ręki, runda była już dla tt wygrana. Na wiadomość o banie na ct, uciekłes z serwera jak rozwydrzone dziecko, przed tym jeszcze mnie zabijając. Jesteś śmieszny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 To coś ja dodam, pomimo tego że skarga mnie nie dotyczy. Gdy byłeś w ct musiałem wbić ponieważ nie ogarniałeś 2 lub 1 dzień temu to zacząłeś się do mnie przyczepiać z pytaniem,, kiedy dostanę tego opiekuna" po czym powiedziałem abyś poczekał a ty zacząłeś wyzywać. Dałem Ci ub na ct bo myslalem, że ogarniesz ale jak ostatnio darles ryja do mikrofonu to aż mi słuchawki prawie się popsuły moim zdaniem wytykasz błędy innych, a swoich nie widzisz. Pozdrawiam naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacob. Opublikowano 8 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Że niby jak zacząłem wyzywać @ Vanishhhh i kogo ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Nie jest to tutaj tematem. Ktokolwiek inny prowadzi, uważasz się za najmądrzejszego i cały czas kogoś poprawisz mimo, że sam nie robisz czegoś dobrze. Nie mogę nazwać Cię inaczej jak tylko skończonym egoistą. Zacznij patrzyć na swoje zachowanie z taka krytyką, z jaką patrzysz na innych. Do tego czasu twoja gra w CT pozostanie niemożliwa. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Z logów nie widzę by @ Bravo pisał na czacie lub używał adminvoice, żeby Cię poinformować, że nie masz prowadzenia, ale też nie mogę odtworzyć demka by zobaczyć, czy na prawdę nie miałeś tego prowadzenia i czy słusznie zwracał Ci uwagę Bravo, bo Twój link wygasł, więc skargę muszę odrzucić. (Bravo jak widzisz, że ktoś prowadzi nie mając prowadzącego to zwracaj takim osobą uwagę przed otworzeniem celi) Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi