GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Przychodzi babcia do lekarza. - Panie doktorze. Co to jest to likarstwo... ta wiagra? - Ależ babciu to nie dla babci. - Ale co to jest bo wszędzie o tym piszą, reklamy w gazetach w tv... - Ale mówię babci że nie dla babci to lekarstwo. - Ale ja musze wiedzieć. Lekarz nachyla się i konspiracyjnym szeptem mówi: - To jest na je*anie. Na drugi dzień babcia idzie do apteki i prosi o wiagrę. Młoda dziewczyna stojąca obok uśmiecha się i mówi że to raczej nie dla babci. A babcia ze złością: - Jak to nie dla mnie?!?!?! Pokazuje na plecy, bok, kolana... - Tu mnie jeb!e, tu mnie jeb!e i tu mnie jeb!e.... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 xDDDD aha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi