Użytkownik Welesuczo Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Twój nick: Weles Nick oskarżonego: Amfetamina IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:1596193525 (nie mam dostępu do IP graczy, chyba nie? xD) Data i czas zdarzenia: 08.09.2020 ~ 13:40 Powód skargi: Mass FK w cT dla hecy :) Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, a gościu od razu banie ładował i tak co rundę z 3-4 razy. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Załącznik dem. Debil.dem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fetka1993 Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Masz jakieś dowody np demo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 8 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 24 godziny na wypowiedź oskarżonego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Welesuczo Opublikowano 9 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 18 godzin temu, Bravo napisał: 24 godziny na wypowiedź oskarżonego. Tutaj nic nie trzeba, ani prostować, ani tłumaczyć. Dla mnie ban na cT z automatu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 9 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Godzinę temu, Welesuczo napisał: Tutaj nic nie trzeba, ani prostować, ani tłumaczyć. Dla mnie ban na cT z automatu. Idąc tym tokiem rozumowania, sądownictwo nie ma żadnego sensu, bo równie dobrze można wsadzić do więzienia każdego kogo się chce bez zbędnych rozpraw. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Welesuczo Opublikowano 10 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 W dniu 9.09.2020 o 12:57, Bravo napisał: Idąc tym tokiem rozumowania, sądownictwo nie ma żadnego sensu, bo równie dobrze można wsadzić do więzienia każdego kogo się chce bez zbędnych rozpraw. Porównujesz sądownictwo do gry w cs'a? Przecież nie ukarasz "KOGO CHCESZ" tylko "WINNEGO", a dowody są oczywiste i wiarygodne przecież... Zresztą już 24 godziny minęły dawno 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 10 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi