Użytkownik Fallen Opublikowano 11 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Nick podejrzanego: V1rus został snajperem Nazwa Serwera: Only DD2 #1 SteamID/IP: Zedytuje temat za kilka godzin i wyciągne SID Data i godzina: 11.09.2020 Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www1.zippyshare.com/v/D1JR5Jhy/file.html Rozpisanie Dowodów: 1:33 - Widział skąd poleciał granat, mimo wszystko dziwi że nie zdecydował się na spray, chociaż po co full-auto skoro dwie pestki wystarczą, być może fart 2:22 - "Ja tu tylko przejazdem" nie podoba mi się to że przy tym fragu celownik był ciągle w ruchu, nawet na chwilę nie został na głowie TT'ka, a po samym killu wylądował daleko obok modelu, tak jakby Virus w głowie jeszcze nie zakodował tego że terrorysta już nie żyje 4:18 - sety pod kreig'a jak widać dalej do dopracowania, ten flick nie wygląda normalnie na ŻADNEJ prędkości, na 1/4 to kosmos totalny 6:12 - 6:20 - tutaj nie wiem, facet stanął sobie przed anarchią nie robiąc nic(może akurat dłubał w nosie któż wie), zaczął się ogarniać dopiero jak przeciwnicy się zbliżali + fragi same w sobie też ciekawe 7:04 - 7:15 - to jest prawdziwa perełka, ten ruch celownika idący od tej skrzynki, która jest blisko tt w stronę anarchii to na 1000% nie Twoja sprawka Virus, ten wcześniejszy w anarchii też dość ciekawy, potem to bezmyślne machanie myszką, kiedy wiedziałeś już że sie zjarałeś, piękny kur*a jesteś no piękny, aż całą następną runde spędziłeś afk hahaha 10:50 - Fragi w sumie normalne, ale zwróćcie uwagę co dzieje sie z celownikiem w 10:52 ; leci na głowę gościa za bs'em, potem wraca na głowę ct'ka, który jest bliżej Virusowi, wydaje mi się że nie byłeś nawet wtedy świadomy że za bsem ktoś jest, swoją uwagę po prostu skupiłeś na ctku który był lepiej widoczny 15:14 - smoke leży, mimo wszystko celownik przeskakuje na głowę ct, który jest już martwy 15:19 - Tym razem Twój frag, smoke znowu nie przeszkadzał, ba nawet widać jak trackujesz faceta przez niego Coś od siebie: Jeśli przy rozpisce na Iksia twierdziliście że niemożliwe jest żeby tak grał bo nie ma movementu itd itp. tu macie faceta, który widać że ma z tymi kwestiami jeszcze większe problemy. Patrząc przez pryzmat jego gry i to jakie robi liczby, moim zdaniem nie jest możliwym żeby był czystu, obserwując jego grę mam czasem wrażenie że patrzę na jakiegoś marnego golda z cs go, tyle że to gold "na sterydach", kiepski movement, celownik często skierowany w stronę ziemii, a nie na poziomie głowy, 0 tzw. crosshair placmentu, celownik ląduje często na jakichś ścianach, nie mam na myśli że celuje do przeciwników przez ściany, ale woli mierzyć w ścianę niż w miejsce gdzie akurat może mu wyskoczyć przeciwnik, tak jak każdy dobry gracz by to zrobił. Twoim jedynym wytłumaczeniem i obroną będzie pewnie to że demko jest z HLTV i jest zlagowane w mojej opinii na demku widać to co potrzeba, nagrałbym pov'a szkoda tylko że nagle tracisz swoje umiejętności kiedy wchodzę na serwer i z 60 fragów robi się max 20, paliłeś się dawno temu podczas "afery" na sieci, paliłeś się pół roku później po resecie bansa kiedy to gratulowałeś mi ubt i byłeś ciekawski kiedy Cię rozpiszę, palisz się też teraz, miał bym na to kompletnie wywalone, ale już rzygam tym że robisz z siebie "klar" gracza, wchodzisz na SB piszesz głupoty że hehe ludzie wyszli bo wbiłeś na serwer i taki skillowy jesteś a ponad wszystko próbujesz palić czystych grajków, możesz to nazwać bólem dupy bo ktoś jest lepszy itd. ale gram już długo w 1.6 czy w GO i naprawdę, Twój pov to tak jakbym oglądał golda który odpalił czity, ale nie ogarnia do końca, jeśli nawet nie dostaniesz za to demko bana to potraktuj je jako ostrzeżenie, ja nie odpuszczę, dostane w końcu POV'a, który mnie zadowoli(albo poczekam na tego, którego miałeś nagrać z 70+ fragami :D), pozdrawiam 3 2 7 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 11 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Edytuję post, ale łap SID - STEAM_0:0:17420249 01;33 | Pestki na sprawdzenie, ale też dlatego, bo granat widziałem, więc wychyliłem na skrzynie pestki i szczęście takie, że tam on był w bramie. 02;22 | Nie spodziewałem się, że dostanie pestkę na łeb, może dlatego! 04;18 | Gram normalnie dla Mnie to był zwykły ruch, w 1/4 zobaczysz wszystko co chcesz zobaczyć. 06;12 | Pewnie odpisywałem sobie, a mam ciągle słuchawki więc jak słyszałem, że ktoś biegnie, to się ustawiłem. 07;04 | Wychylam na Anarchie, nic ciekawego widzą jakieś ruchy nie naturalne, dobre. 10;50 | Nie rozumiem tego też, wychylałem normalnie i cyk zobaczyłem model głowy i czemu jest tu coś dziwnego? Trfiłem na dwóch borowików z AWP co nawet nie potrafili trafić i tyle ruchy normlane. 15;14 | Gdzie "smoke" leży? Jak wychylałem dopiero wybuchał smoke, a reakcja normalna zanim wybuchł ten smoke, to widziałem model więc zacząłem strzelać i tyle, a czy martwy czy też nie, to chwilkę później zobaczyłem. Jakieś 90% jest taka szansa, że ktoś tam wychyli tylko po to aby sprawdzić co jest i dlatego te pestki. Później jak widać wychylił. 15;19 | Gdzie Mi nie przeszkadza smoke? A kolejna akcja przez smoke widziałem? Poszedłem dalej pod ściankę zobaczyłem model i tyle i pestki. Ogólnie, to były lepsze dema aby spalić na siłę Panie Fallen. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 11 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 1:33 - skan był prosto w przejście w brame, więc nie widzę tu nic niepokojącego tak jak wspomniałeś wyżej, widział granat to postanowił poskanowac, imo / -b 2:22 - normalny frag, stanął w miejscu i strzelił... ? / -b 4:18 - co Ty tu widzisz? Dopatrujesz się akcji dodatkowo "HLTV" oglądając na 1/4.. to jak doszukiwać się 6stego palca u ręki / -b 6:12 - demko polecam rozpisywać za pomocą słuchawek, ewidentnie było słychać więcej niż 2 osoby biegnące w strone anarchii, dlatego sie ustawił / -b 7:14 - ???? co Ty rozpisujesz tutaj, zwykłe pestkowanie, czy co? / -b 10:50 - zwykłe wychylenie, chyba nie do końca rozumiesz działanie fova, od kiedy fov wywala Ci celownikiem jakieś 3 metry nad głową? Akcja czysta. / -b 15:14 - Gdzie Ty tu masz smoke? Oglądasz napewno dobre demko? zwykłe strzelanie w trupa lul, wystraszył się. / -b 15:19 - Stanął z prawej strony nie wiem, działanie takie same jak onewaye w csgo, nadal tego nie zauważyłeś? / -b Btw. czemu porównujesz pova do hltv? Następnym razem nagraj pova, to zobaczymy więcej. Bo tutaj zupełnie, zupełnie nic nie widać. Demko jak najbardziej czyste w 100%, ubzdurałeś sobie coś, ale no... próbuj dalej 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 11 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zgłoszony jest czysty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi