Marves Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Pytaj @Wredzia [P] 1. Jakie masz zainteresowania? [P] 2. Gdzie się uczysz/pracujesz? [P] 3. Pizza czy kebab? [P] 4. Ulubione warzywo? [P] 5. Co lubisz jeść na obiad? [P] 6. Masz chłopaka? [P] 7. Masz ulubione zwierzę domowe? Jest tyle osób zadawajcie swoje pytania do użytkownika . 1 Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted August 29, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 29, 2018 3 minuty temu, Ar0n napisał: Pytaj @Wredzia [P] 1. Jakie masz zainteresowania? [P] 2. Gdzie się uczysz/pracujesz? [P] 3. Pizza czy kebab? [P] 4. Ulubione warzywo? [P] 5. Co lubisz jeść na obiad? [P] 6. Masz chłopaka? [P] 7. Masz ulubione zwierzę domowe? Jest tyle osób zadawajcie swoje pytania do użytkownika . 1. [O] Czy ja mam jakieś zainteresowania? Hmm... Dobre pytanie w sumie. Chyba na tą chwilę już nie mam żadnych specjalnych zainteresowań, chociaż nie będę ukrywać, że jestem fanką piłki nożnej, ręcznej, siatkówki, boksu, KSW. 2. [O] Na dzień dzisiejszy nie pracuje. Skończyłam w czerwcu zaoczną dwuletnią szkołę policealną dla dorosłych na kierunku administracji. Od września planuję isc na ostatnie dwa lata na kierunek kosmetyczki. 3. [O] Pizzę uwielbiam, a jeśli chodzi o kebab to tylko rollo. <3 4. [O] Marchewka lub kalafior. 5. [O] A to zależy od dnia. Nie ukrywam, że jestem typowym Polakiem dla którego obiad bez surówki z czerwonej kapusty lub buraków, ziemniaków i smażonej piersi z kurczaka nie jest obiadem. Mam dużo ulubionych dań. Zależy na co najdzie mnie ochota, to ugotuje i zjem z apetytem. 6. [O] To jest zbyt skomplikowany temat, którego nie chcę poruszać. 7. [O] Ogółem bardzo lubię zwierzęta jednak typowo domowego zwierzątka domowego nie posiadam. Link to comment
Relax. Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 (edited) [P] 1. Z jakiego województwa jesteś? [P] 2. Ile lat trwa twoja przygoda z Counter-Strikem 1.6? [P] 3. Ile masz lat? (Wiem kobiety się o wiek nie pyta [P] 4. Jakie masz plany po skończeniu szkoły? [P] 5. Ulubiony kolor i zwierzę? Edited August 29, 2018 by Relax. 1 Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted August 29, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 29, 2018 Przed chwilą, Relax. napisał: [P] 1. Z jakiego województwa jesteś? [P] 2. Ile lat trwa twoja przygoda z Counter-Strikem 1.6? [P] 3. Ile masz lat? (Wiem kobiety się o wiek nie pyta [P] 4. Jakie masz plany po skończeniu szkoły? [P] 5. Ulubiony kolor i zwierzę? 1. [O] Ogółem pochodzę z kujawsko-pomorskiego, jednak obecnie mieszkam w województwie łódzkim. 2. [O] Coś około 4/5 lat, jednak dalej gram jak bot . 3. [O] Żadna to tajemnica. W czerwcu skończyłam 23. 4. [O] To czas pokaże. Mimo wszystko od przyszłego roku mimo kontynuowania nauki, chcę iść do pracy. 5. [O] Jeden ulubiony kolor to nie, ale kilka: -czarny -biały -niebieski -zielony -szary A co do zwierzątka, to chyba małe słodkie kotki i szczeniaczki. Link to comment
Marves Posted September 3, 2018 Author Share Posted September 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts