Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 12 Września 2020 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Cześć, zgodnie z zapowiedziami i przyjętą propozycją na sieci nastąpił reset banów w AMXBans. Powodów jest kilka, najważniejszy z nich jest taki, że w polsce 80% osób ma teraz zmienne IP, różni ludzie dostają po sobie takie same IP. Zbanowanych było około 40tysięcy osób, przez co wiele osób nie mogła wejść na serwer za nic, a ci co dostali bana i tak zmienili IP i wejść mogli. Bez takich resetów przynajmniej raz do roku pobanowalibyśmy sobie nawzajem całą społeczność niekoniecznie winnych graczy. Drugim powodem jest sezon powakacyjny, sieci praktykują różnie takie resety amxbans, jedni w swieta, drudzy na wakacje, inni na sylwestra. Ja uznałem, że po wakacjach będzie git. Co do członków @ UBTeam 1.6 , że ich praca pójdzie na marne itp. Zostawiam im jak i właścicielom/opiekunom serwerów możliwość wyboru orzeszków, których nie odbanujemy, przykładowo za nagminne czitowanie, wchodzenie chamsko na aktywnych banach itp. Takich osób możemy nie odbanowywać. Co do reszty myślę, że należy się druga szansa, każdy chyba użył kiedyś czita, sam to zrobiłem jak byłem dzieciakiem Mam nadzieję, że rok wystarczył na przemyślenia i poprawę. Jeśli nie to i tak dużo roboty w UBT teraz nie ma, na pewno dacie sobie radę, a jak nie to opiekun zrekrutuje ręce do pomocy. Mam nadzieję, że nie zrazicie się tym za bardzo, takie resety są konieczne co jakiś czas tak jak opisałem w pierwszym punkcie. Pozdro Zapomniałem dodać, z tego względu członkowie UBT dostaną na próbę flagi na serwerach 1.6 do pomocy. 9 2 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ senator Opublikowano 12 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Proponuje usunięcie wszystkich wpisów z banned.cfg który znajduje się z osobna na każdym ftp serwera, tam też jest pewnie dużo rodzynków (ja) 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ jedenXD Opublikowano 26 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi