Użytkowniczka Candyy Opublikowano 12 Września 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Cześć wychodzę z taką propozycją żeby trochę urozmaicić forum. 1. wgrać wtyczkę "Trofea i Medale" 2. zrobić rangę gemes support 3. w dziale redakcji dodać poddział "własna twórczość" 4. do działu giełdy dodać poddział "wycenię" 5. dodać wtyczkę "who was online" mam nadzieję że może coś Wam się spodobać i coś wybierzecie ? 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 3 minuty temu, Candyy napisał: 5. dodać wtyczkę "who was online" Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Candyy Opublikowano 12 Września 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @Trivor Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 12 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 1. Są trofea i medale 2.To już zależy od administracji, bo takie Rangi częsta świeca pustkami 3 w dziale redakcji jest dział '' twórczość użytkownikow'' 4. Z tym to obejetnie 5.Na telefonie nie ma kto jest online, możliwe że to przez to, że telefon nie wytrzymywał y takiego obciążenia i forum by wtedy się lagowalo na tele. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 1. Dodałem nagrody żeby się wyświetlały na telefonie nad postem 2. Co taka ranga robi? 3. Dodajcie @ Administrator @ Junior Admin 4. Dodajcie(up) 5. Włączyłem to na telefonie, jakby lagowało mocniej to pisać Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Candyy Opublikowano 13 Września 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 19 godzin temu, Trivor napisał: 2. Co taka ranga robi? jak sama nazwa mówi, pomaga użytkownikom forum w razie problemów z grą oraz zajmuje się działem z grami Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 13 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 2. Taka ranga według mnie jest bezcelowa. Każdy może pomóc jeżeli ma wystarczającą wiedzę na dany temat. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 1. Jest już. 2. Zbędna ranga, pomóc może każdy bez rangi. 3. Jest już tylko pod nazwą "Twórczość użytkowników" 4. Dodane. 5. Jest już. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi