Użytkownik∙ many' Opublikowano 12 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Nick: EXTREMAAAAA Nazwa grupy: EXTREMA Kolor: Rainbow Ikona: <i class="fa fa-free-code-camp" aria-hidden="true"></i> (Z innej strony) Czas (dni): Na zawsze Metoda płatności: Zapłacone Trivora Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 A kiedy zapłaciłeś teraz czy kiedyś? bo widziałam na czacie że napisałeś to: Więc premium na główną mogę CI normalnie zmienić Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ many' Opublikowano 12 Września 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 @ Dusia Dokładnie wtedy płaciłem za specjalną range Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi