Użytkownik oregami Opublikowano 14 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Nick: oregami imię: aleks Wiek: 16 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze [miałem] Doświadczenie z amx[6-10] Link Do GT:https://www.gametracker.com/player/oregami/145.239.20.145:27130/ Nonsteam Składka[11.07] Nie sprawny Mikrofon: tak Dlaczego Powinniśmy wybrać Ciebie?: Chciałbym być adminem, ponieważ sądzę, że byłbym przydatny dla serwera, jestem obiektywny i sprawiedliwy. Z miłą chęcią będę pomagał, żeby nikt nie złamał regulaminu serwera. kontakt: Forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?: tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik NowWay Opublikowano 14 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 +Wiek +Aktywność +Mikro +Polecam gracza Odnośnik do komentarza
Użytkownik madziachrypka Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 +wiek MEGA + aktywnosc (czesto go widuje) +mikro +kultura +przestrzeganie regulaminu serwera +sciaganie nowych graczy (swoich znajomych) na serwer Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 No nie wiem. Brak składki wyklucza Cię w naszym gronie, lecz twoja aktywność jest dość zadowalająca. Z tym wiekiem nie jestem pewny, nie masz głosu na 16 latka.. Mikro jest, regulamin znasz, kulturę masz, ja bym dał szansę, tylko problem z składka. Okres próbny ja daje, miłego dnia. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Wiek + / - Admin bez steam ? --- Brak składki - NIE Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 +wiek +kultura +aktywność ---składka --steam to tylko 40 zł Nie wiem jak wyższa administracja ale ja na Nie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 składka jest obowiązkowa, więc niestety muszę odrzucić Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi