GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Witajcie Propozycja polega na połączeniu poddziałów w których i tak zbyt wiele się nie dzieje, a mianowicie: POZOSTAŁE * stefa gier * bazar * media * muzyka * filmy * zabawy forumowe * INNE > technologia > motoryzacja > poradniki > pomoc > sport > kącik typera > pogaduchy off topic Działy oznaczone kolorem niebieskim nie cieszą się zbyt dużą aktywnością, co za tym idzie, można je uszczuplić do jedej kategorii / poddziału. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Spoko propozycja tylko czy nie będzie w tym jednym dziale zbyt dużego chaosu jednak ludzie coś tam korzystają ;P Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jak dla mnie nie ma to przyszłości, gdyż jest to po prostu zbędne. Nie widzę potrzeby aby coś *uszczuplać*. Jeżeli pomyślimy logicznie, to byłoby to złym posunięciem, bo w końcu motoryzacja by gryzła się, np: z kącikiem typera/pomocą itd. Wtedy dopiero w tym zaproponowanym przez Ciebie poddziale powstanie syf i nieporządek. Wszystko byśmy musieli wrzucać do jednego i zrobiłby się drugi kosz na forum. Podsumowując moją wypowiedz, jestem zdania, iż nie jest to potrzebne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Zbędne, tak jak jest jest dobrze. (Źle przeczytałem temat dlatego był accept) Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi