Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 15 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dodać do regulaminu punkt, który głosi, że prowadzący nie może zabić więcej niż połowy graczy w celi, chodzi mi tu głównie o ostatnie reakcje, pierwsze itd. Oczywiście, poza celą, czyli przed nią byłoby to możliwe. Takie rozwiązania, gdy osoby sobie nie radzą i zabijają wszystkich w celi psuje konwencje tego moda, 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Bez sensu, w regulaminie pisze ze prowadzący ma nakaz iscia z połowa więźniów na mapę i kolejny punkt, czyli żeby prowadził kreatywnie. Na nie. naura Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka C'est La Vie Opublikowano 16 Września 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 7 godzin temu, Vanishhhh napisał: Bez sensu, w regulaminie pisze ze prowadzący ma nakaz iscia z połowa więźniów na mapę i kolejny punkt, czyli żeby prowadził kreatywnie. Na nie. W regulaminie jest NAPISANE, ale w grze ludzie o tym zapominają i z 17 TT umiera większość... Byłam świadkiem takiego czegoś. Można wiele zarzucić niektórym strażnikom - brak kreatywności również. Co innego jest wklepać na chwilę regulamin, żeby zaistnieć i pokazać "Patrzcie jak go umiem", a co innego naprawdę go znać i przestrzegać. Jak dla mnie ten punkt do konkretnej korekty, żeby dobitnie postawić granicę, co można, a czego nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Vanish słusznie zauważył, że punkt odnoszący się do tego typu sytuacji, już istnieje. Kwestią nie jest dodanie kolejnego punktu, a odpowiednie egzekwowanie już istniejącego, na serwerze. W tym głowa strażników i administratorów. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 @ PepePanDziobak zedytuj ten punkt Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi