Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Jasiu szepcze tacie na ucho: - Jak dasz mi dziesięć złotych, to powiem Ci, co mówi mamie pan listonosz jak jesteś w pracy. Ojciec wyjmuje 10zł i daje synowi. - I co, Jasiu? Co mówi? - Mówi: - "Dzień dobry. Poczta dla pani". 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Hahh 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 lol to ja. Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Assombrada Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 heheh za małolata to opowiadałem znajomym Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Września 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi