Użytkownik OliverTwist Opublikowano 16 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Imię: Mikołaj Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ serwer nie posiada opiekuna, a znam się z administracją i myślę, że dobrze bym się z nimi dogadał. Do tego na serwerze trzeba zrobić porządek i jestem w stanie to zrobić. Mam już opiekuna na Only AWP #1 więc wiem co z czym się łączy i poradzę sobie i tu. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: TAK, a nawet jestem obecnie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Piszę już 4 podanie na forum i nie wiem co znowu napisać o sobię, ale z nowszych i ciekawszych rzeczy to ostatnio wróciłem do mojej pasji czyli śpiewu i pisaniu tekstów i mam nadzieję, że zostanę przy tym na dłużej. Niestety nie mam admina na awp#2 ale mam nadzieję, że nie będzie to problem. Minimum 16 lat ✓ Bycie pomocnym ✓ Wsparcie finansowe ✓ Posiadać dobrą reputację na serwerze ✓ Posiadać dobre zdanie u administracji serwera ✓ Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP ✓ Posiadanie admina na serwerze X 1 4 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Jestem za daniem szansy. Obecnie na tak. - chęć pomocy oraz potrzeba opiekuna na serwerze - bardzo ciekawie napisane podanie - znajomość SB Wszystko, czego potrzebujesz to masz. Jako członek UBT poznałeś sbans'a, teraz dojdzie jedynie kilka funkcji.Wiem, że ogarniasz, wykonujesz swoje obowiązki, jako UBT i admin. Mam nadzieję, że mimo szkoły i dotychczasowych obowiązków poradzisz sobie na stanowisku opiekuna. Powodzenia! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Potrzeba opiekuna na serwerze. + Jest pomocny . + Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP. + Posiada dobrą reputację. + Jest opiekunem serwera only awp 1. Jestem na tak. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jest jak najbardziej na Tak. Jesteś bardzo doświadczoną osobą, więc wg. Mnie będziesz świetnym opiekunem Znasz dobrze SMX, AMXX więc nie mam nic przeciwko w twojej kandydaturze. Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi