Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] XDDDDDDDDD czytać do końca

L9TYPET

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siema przyszedłem was tylko poinformować nwm moze cos zmienić bo chuj mnie to obchodzi co tu się dzieje, gram sobie na tym serwerku od około 3 tygodni no fajnie spoko juz wywalone w to ze jest no prime i mapy niektóre to do wypierdolenie ale jeśli wchodzę i widzę ziomka o nicku SynDisa ziomek ma admina 13 lat brak mutacji z tego co pamietam to zawsze pierdoli głupoty i wyzywa się ale nie o to chodzi, chodzi o to jak ziomek bez mutacji mówi do ziomka MIKRO PO MUTACJI BO BAN To juz nie chce się grać ja nie wiem kto tu do kurwy jest administratorem i zatwierdza takie gówno ale cos sie ewidentnie popierdoliło, jeszcze w podaniu jest 1:1 Tak i nie i ktos to zatwierdza albo ten typ był napierdolony albo nie wiem ok czaje ze jest mało adminów i składki trzeba zrobić ale to lekka przesada no nie wiem XD i tyle mam nadzieje że ktoś naprawi taki wylew, OKRES PRÓBNY XDDDDDDD zawsze pamiętałem że strefaskilla to kox była ale XD

• Ha ha 6
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Śmieszne jest to w jaki sposób to napisałeś i widać, że chwyciła cię bardzo ta sytuacja za serduszko <3 

Admin który nie ma mutacji bądź ukończonego 16 roku życia ma pełne prawo używać mikrofon.
Dostał admina, przestrzega regulaminu to w czym masz dokładnie problem?

Pozdrawiam cieplutko z całą rodziną.

6 minut temu, L9TYPET napisał:

???? ? ? ? ? ?? Jak to jest ze ziomek bez mutacji 13 lat mowi drugiemu ze mikro po mutacji ?  to tak jakby nwm ziomek kradnie i mowi drugiemu co kradnie nie kradnik  no ta sama sytuacja, to jedno a 2 te podanie to chyba żart 1:1 jest i  ktos to akceptuje

@ L9TYPET Mordko, aktualnie nie wiem czy zauważyłeś ale mamy mało adminów. Każda pomocna dłoń się przyda.
Jest adminem to wykonuje swoje obowiązki. Jego wiek tu akurat nie ma znaczenia.

Teraz, L9TYPET napisał:

Dobra ja czaje że ty masz odznakę admin miesiąca i ci odjebało od kasy ale bez przesady takie cos piszesz to nie ma znaczenia bo adminów nie mamy no dobra no składke trzeba zabrać ale bez przesady

Chwila, czy ja o czymś nie wiem? Ja tu zarabiam? I co ma wspólnego moja "odnaka"? :/

• Lubię to! 1
  • Super 1

76561198323188864.png

• Użytkownik
8 minut temu, Płetwek napisał:

Śmieszne jest to w jaki sposób to napisałeś i widać, że chwyciła cię bardzo ta sytuacja za serduszko <3 

Admin który nie ma mutacji bądź ukończonego 16 roku życia ma pełne prawo używać mikrofon.

???? ? ? ? ? ?? Jak to jest ze ziomek bez mutacji 13 lat mowi drugiemu ze mikro po mutacji ?  to tak jakby nwm ziomek kradnie i mowi drugiemu co kradnie nie kradnij  no ta sama sytuacja, to jedno a 2 te podanie to chyba żart 1:1 jest i  ktos to akceptuje. Ta sytuacja poniosła odpaliłem się w poście ale polubiłem ten serwer ale jak takie gó.. sory coś się dzieje to nie chce grać ziomek wbija mowi  SIEMA MAM ADMINA wszyscy z 16 typa było OO co ? a on zoba i ziomki maja z niego beke ta admin, to niezły admin XD

Edytowane przez L9TYPET
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
12 minut temu, Płetwek napisał:

@ L9TYPET Mordko, aktualnie nie wiem czy zauważyłeś ale mamy mało adminów. Każda pomocna dłoń się przyda.

Dobra ja czaje że ty masz odznakę admin miesiąca i ci odjebało od kasy ale bez przesady takie cos piszesz to nie ma znaczenia bo adminów nie mamy no dobra no składke trzeba zabrać ale bez przesady, jeśli juz tak robicie to wywalicie z regulaminu MIKRO PO MUTACJI i elo 

Edytowane przez L9TYPET
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
13 minut temu, Płetwek napisał:

Chwila, czy ja o czymś nie wiem? Ja tu zarabiam? I co ma wspólnego moja "odnaka"? :/

Tak się mówi nie wiem czy wiesz to nie było nawiązanie do pieniędzy  tylko wiesz!

• Użytkownik
3 godziny temu, L9TYPET napisał:

gram sobie na tym serwerku od około 3 tygodni no fajnie spoko juz wywalone w to ze jest no prime i mapy niektóre to do wypierdolenie ale jeśli wchodzę i widzę ziomka o nicku SynDisa ziomek ma admina 13 lat brak mutacji z tego co pamietam to zawsze pierdoli głupoty i wyzywa się ale nie o to chodzi, chodzi o to jak ziomek bez mutacji mówi do ziomka MIKRO PO MUTACJI BO BAN To juz nie chce się grać ja nie wiem kto tu do kurwy jest administratorem i zatwierdza takie gówno ale cos sie ewidentnie popierdoliło, jeszcze w podaniu jest 1:1 Tak i nie i ktos to zatwierdza albo ten typ był napierdolony albo nie wiem ok czaje ze jest mało adminów i składki trzeba zrobić ale to lekka przesada no nie wiem XD i tyle mam nadzieje że ktoś naprawi taki wylew, OKRES PRÓBNY XDDDDDDD 

Jeżeli ma być to skarga, to zapoznaj się ze wzorem składania skarg, to po pierwsze, a po drugie wyrażaj się chociaż tutaj, a po trzecie, nie wysyłaj postów tego typu, bo to jest uważane jako spam i  po czwarte, każdy ma szanse i admin nawet jak ma 13 lat i przestrzega regulaminu oraz dobrze się sprawuje, ma pełne prawo do używania mikrofonu i nie wiem czemu przyczepiłeś się do niego :/

Edytowane przez ohSugarry
  • Lubię to! 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik
20 minut temu, ohSugarry napisał:

Jeżeli ma być to skarga, to zapoznaj się ze wzorem składania skarg, to po pierwsze, a po drugie wyrażaj się chociaż tutaj, a po trzecie, nie wysyłaj postów tego typu, bo to jest uważane jako spam

Dobra sory szefie, tak wzór potrzebny to raczej info do wszystkich ta ten wzór to, ta juz sie wyrazam BO DOSTAŁEM UPOMNIENIE to takie jaja są mam nadziej że kiedys ktos pojdzie po rozum do glowy i doda do słownika przekleństwa bo idealnie obrazują moje wkurwienie i zirytowanie, a co do spamu to sory akurat tutaj to moja wina! a wzór to mam gdzieś bo chciałem tylko napisać co sądzę i sytuacja jest XD 

Nie no co ty piszesz XD ja piszesz  o podaniu całym i o tym jak to wygląda a wygląda jak wygląda w skrócie XD pisałem wyżej że sytuacja wygląda zabawnie na serwerze i jest to żałosne w skrócie,  ahh ch... nie chce mi się nawet ja jedno pisze a ty 2 nawet nie rozumiem co ty piszesz, jesli cos to bez sensu jest te prawo jak ziomek bez mutacji mowi do drugie MIKRO PO MUTACJI no prosze cie nawet nie pisz o tym prawie i cos tam bo albo jesteś głupi albo nwm ahh., a co tego słownictwa jeszcze to już dostałem upomnienie dzięki przejąłem się nawet jak bana dostane to w/e wiec no, kogo w ogóle obchodzi czy ja pisze wulgarne słowa w internecie czy nie XD? ta kogoś w oczy razi XD

Edytowane przez L9TYPET
  • Użytkownik

Witam

Mam właściwie kilka uwag, wyjaśnień i pytań. Zacznijmy od tego co już wspomniał mój admin, że jeśli ktoś posiada rangę admina ma pełne prawo do używania mikrofonu mimo braku 16 lat czy braku mutacji. Druga rzecz to jak też wspomniał @ ohSugarry CS:GO Skarga ma określony wzór, a skoro, cytuję "masz to w dupie" to tak jakby twoja wypowiedź przestaje mieć jakąkolwiek wartość, bo jeśli chcesz by to co piszesz było brane na poważnie to też prezentuj jakiś poziom. Dodam że jeśli nadal będziesz w takim sposób się wypowiadał skarga nie zostanie wzięta pod uwagę. A ostatnia rzecz to zauważyłem, że mówisz o tym że admin wchodzi i się wyzywa co jest jedyną sensowna częścią skargi, więc jeśli masz dowód w postaci dema proszę o nadesłanie go, a wyciągne konsekwencje. 

Pozdrawiam OT

• Super 2

sygnaturka.jpg

• Użytkownik
10 minut temu, OliverTwist napisał:

Witam

Mam właściwie kilka uwag, wyjaśnień i pytań. Zacznijmy od tego co już wspomniał mój admin, że jeśli ktoś posiada rangę admina ma pełne prawo do używania mikrofonu mimo braku 16 lat czy braku mutacji. Druga rzecz to jak też wspomniał @ ohSugarry CS:GO Skarga ma określony wzór, a skoro, cytuję "masz to w dupie" to tak jakby twoja wypowiedź przestaje mieć jakąkolwiek wartość, bo jeśli chcesz by to co piszesz było brane na poważnie to też prezentuj jakiś poziom. Dodam że jeśli nadal będziesz w takim sposób się wypowiadał skarga nie zostanie wzięta pod uwagę. A ostatnia rzecz to zauważyłem, że mówisz o tym że admin wchodzi i się wyzywa co jest jedyną sensowna częścią skargi, więc jeśli masz dowód w postaci dema proszę o nadesłanie go, a wyciągne konsekwencje. 

Pozdrawiam OT

Nigdzie nie napisałem że mam to w dupie i nie napisałem że mnie wyzywa ale znam go z serwera i widziałem nie raz jego zachowanie ale to nie jest tu istotne chciałem tylko wyrazić zdanie że to co robicie to żart ale no niestety kojny przyszedł i pisze o szablonie jakie to ważne itp i itd szczerze  nie obchodzi mnie to czy ktoś to rozpatrzy tylko żeby ktoś zobaczył jakie gówno sie tu odkurwia a 2 to ten co zaakceptował post to powinien wypierdolić z stanowiska Elo :)

Edytowane przez L9TYPET
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 2
  • Ha ha 1

sygnaturka.jpg

• 4 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]