Użytkownik Flowek Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Wzór: 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza admin 2. Twój nick na serwerze: flowek es 3. Nick osoby oskarżonej: TsitL 4. Dlaczego składasz skargę: Admin nie potrafi wykonywać swoich obowiązków i nie reaguje na zgłoszenia 5. Data i godzina zdarzenia:teraz 19:07 6. Opis sytuacji: Admin ma kolokwialnie mówiąc wyjebane na zgłoszenia typ lata na obv wh I aim A on sobie gra i nie reaguje na zgłoszenia 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): Wszyscy gracze obecni na 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TsitL Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Miałem wysoki ping więc nie mogłem wystawić dokładnej opinii, gdybyś tyle kolego nie krzyczał a troszkę mnie wysłuchał to byś wiedział bo powtarzałem to kilkakrotnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Flowek Opublikowano 17 Września 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Nie używałem mikrofonu tylko pisałem u@ Odnośnik do komentarza
Użytkownik TsitL Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 2 minuty temu, Flowek napisał: Nie używałem mikrofonu tylko pisałem u@ Tak więc krzyczeli Twoi koledzy, po prostu nie obserwowałem chłopaka bo trochę kiepsko by wyszło gdyby dostał bana przez mój internet, poczekałem aż ping mi spadnie i zobaczyłem jak gra zgłoszony gracz Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Nie rozumiem jednego. Dlaczego leci odrazu skarga na nowego admina? Dajcie się mu chociaż zapoznać z obowiązkami i znajomością SourceMode'a. Lepiej @ Flowek abyś podał dowód w postaci demka lub ss'ów bo odpowiedź w stylu, "wszyscy gracze są obecni", daje mało. Jeżeli faktycznie go pingowało, to trudność miałby w sprawdzeniu zgłoszonego gracza 4 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Wyjaśnione, jakby sytuacja się nagminnie powtarzała to napisz Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Września 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi