Użytkowniczka Candyy Opublikowano 17 Września 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: Candyy Imię: Magda Wiek (dokłada data): 08.02.99 SID: STEAM_0:1:4278754 Znajomość AMXX*(1-10): 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zazwyczaj pół dnia. Opisz siebie: miła, sympatyczna, skromna, pomocna. Dlaczego akurat Ty?: ponieważ mam jakieś tam pojęcie na temat różnych cheatów w 1.6 na bieżąco sprawdzam nowości i je testuje więc myślę że się nadam, jestem bezstronna i raczej bezkonfliktowa. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: miałam styczność z amxbansem Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: raczej dobrze Kontakt: gg/steam/forum 2 1 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Okres próbny +wiek -/+mało Ciebie znam +chęci -staż 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @ HardwarePLAYER @ Lavista 1.6 @ Uszaty @ Kacperek Zapraszam Was do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik CiastuS Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 ?? +wiek (trochę stara ale luźno) +chęci +ma pojęcie o cheatach ( pali się w 100%) +amx + pomocna +-skromna? Skąpa* chyba bo za małe kieszonkowe Pozdro ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Na NIE -UBT na forum jest wystarczająco, nie zauważyłem, żeby mieli straszny natłok pracy -konto na forum od 10 września, widziałem cie kilka razy na ChatBoxie i to tyle -staż. Minus dlatego, bo nie potrzebujemy UBT, tym bardziej z brakiem doświadczenia +wiek I teraz chciałbym się odnieść do wypowiedzi @ CiastuS , która jest jednym wielkim żartem. 9 minut temu, CiastuS napisał: +ma pojęcie o cheatach ( pali się w 100%) Co to ma w ogóle być, już pomijając fakt, że nie mam pojęcia jak ona gra, to dawanie plusa i dopisywanie, że się pali na serwerach W PODANIU NA UBT, dla mnie trzeba być ułomnym żeby tak pisać, nie urażając użytkownika. 10 minut temu, CiastuS napisał: + pomocna W jaki sposób pomocna jak na ChatBoxie prowadzi luźne rozmowy, a jej prawie wszystkie posty to przywitania i gry na forum. Dodam, że wymagania ma spełnione dosłownie na styk. Dla mnie podanie osoby, której nikt nie zna, grała na naszych serwerach pewnie max z 10 godzin i nie miała ŻADNEJ innej rangi na forum powinno być odrzucone bez większego namysłu, ale to moja subiektywna opinia. Pozdrawiam, miłego wieczorku. 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 +wiek +chęci -staż +amx --- napisałaś że jesteś na bieżąco i testujesz cheaty, a więc również jesteś haxem na naszych serwerach czy to jest na botach testowane? Jak dla mnie to jestem na Nie ale to UBT niech samo zdecyduje. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Nie znam cię - Na bieżącą testujesz ? Po co w ubt odpał - Podanie pisane na kolanie - Wiek + Nie no sorry na nie 4 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Oczywiście, że nie -Daj sie lepiej poznać -podanie +wiek -"na bieżąco testuje" its a joke? 4 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 - staż - wymóg postów +/- doświadczenie, lecz nie mogę uwierzyć w to co robiłaś kiedyś. W tej chwili na tej sieci za dużo się nie wykazałaś np. W rozpisce jakiegoś demka. +/- podanie Względnie szczerze w podaniu, tak mi się wydaję, jednak mało konkretnie. -/+ wymóg wieku -/+ Aktywność na forum też znikoma, osobiście nie znam, kojarzę przez mgłę. Aktualnie jestem na nie, ale jestem w stanie dać ci szansę pod warunkiem, że jednak w jakimś stopniu udowodnisz swoje doświadczenie np. rozpisując jakieś przykladowe demko, w strefie banów w dziale zgłoś cheatera, bo na razie są to puste słowa rzucone na wiatr. Szczerze mówiąc? nie czuję się jakoś mocno przekonany, do twojej osoby sprawdzisz się - zostaniesz, a jak nie, to nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Oj, niestety jestem na nie. - Jesteś tu dosyć "świeża". - Póki co w UBT braków nie ma, więc dodatkowe ręce do pracy nie są, w mojej opinii potrzebne. - Prócz SB to Cię tu jeszcze nigdzie na forum nie widziałem. + Dobre chęci oraz dojrzały wiek. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Na chwile obecną Twoje podanie nie zbyt przekonuje, +Chęci i próby bycia na bieżąco +Aktywność +Wiek, -Krótki czas na forum, + słaba znajomość z użytkownikami forum. Na chwile obecną jestem zmuszony odrzucić podanie, jesteś krótko na forum i mało kto Cię zna, jeśli posiedzisz z Nami dłużej, podbijesz troche aktywność, posty itd... Możesz spróbować ponownie za jakiś czas, 3 tygodnie, może miesiąc... Na chwile obecną podanie odrzucam, pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi