Użytkownik TsitL Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Witam, chciałbym zaproponować aby zwiększyć ilość slotów na only mirage, na serwerze gra sporo stałych graczy i często brakuje miejsca dla nowych którzy mogli by się u nas zadomowić 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Września 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Przenoszę do odpowiedniego działu bo widzę że @ Moderator lecą w kulki @ Trivor co ty na to ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEz Opublikowano 30 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Nie wiem jak u was... ale przy pełnym serwerze, mam wrażenie, że są ściny Co dopiero jak zostaną dodane kolejne. Chyba, że to problem tylko u mnie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Ja myślę, że ilośc slotów teraz jest akuratna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik v2. Opublikowano 1 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Zgadzam się ze zdaniem @ xEz . Granaty oraz modele graczy zacinają się przy dużej ilości osób na serwerze. (prawdopodobnie przez var) Wydaje mi się, że aktualna ilość slotów serwera jest wystarczająca. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 2 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Jestem na NIE.. Aktualna ilość slotów wystarczy.. Niektórzy nie mają dobrych komputerów i będzie im bardziej zacinać. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Na 128TR bez osobnego rdzenia wydzielonego dla serwera będzie wam lagować. Przy 64tr można się bawić w większą ilość slotów, na tym serwerze i hostingu to nie przejdzie. W przyszłości jak będę stawiał nowego mirka to właśnie z większą ilością slotów, ten niech stoi stabilnie tak jak jest Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi