Użytkownik -Pawel- Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Twój nick: -Pawel- Nick oskarżonego: @ Bravo Powód skargi: odrzucenie mojej skargi z błachych powodów, oczernianie mojej osoby, odrzucenie skargi bez dokladnej analizy by tylko była odrzucona , złe rozpatrzenie skargi Opis sytuacji: a wiec, Bravo odrzucił moją skargę z powodow ze napisalem na serwie " twoja stara serwery jb nawiedza wszystkie," " bo amdini maja kija w dupoe ",, a wiec pierwsze stwierdzenie ktore napisalem "twoja stara serwery jb nawiedza wszystkie " nie było skierowane do żadnego gracza żeby go obrazić, napisałem tak, ponieważ w tt był gracz o nicku "twoja stara" a widzialem tego gracza z takim nickiem na innym serwerze jb na ktorym gram stale a tu nie bo jak widac opiekun rowniez ma bol dupy. Bravo oczernia moja osobe kłamiac na moj temat że wyzywam komuś rodziców, ja nie wyzywałem nikomu rodziców pisząc to, a tak btw nigdy nie wyzwałem komuś rodzica bo gardze tym. Bravo odrzuca skarge bez dokłądnej analizy by tylko była odrzucona, uważam tak ponieważ nie było żadnego śladu w logach żebym miał z kimś spine i go wyzywał, a wiec Bravo wziął moje jedno losowe zdanie ktore wyglada zle i odrzucil skarge, dobry opiekun ktory ma kompetencje przejrzał by to lepiej chyba :d no i posadzam go o zle rozpatrzenie skargi bo skarga jest o to ze dostalem gaga za przeklenstwa (niby) a Bravo podaje jakies zdania ktore nie wiążą sie wogole z tematem mojej skargi i robi ze mnie winnego na siłe, tak bardzo mu cięzko dać ostrzezenie strażnikom, powtarzam ostrzezenie to nie degrad, pisze te skarge ponieważ Bravo chce ciagnac cyrk to ja też bede go ciagł, ciezko nie powiedziec ze administracja jb nie ma bolu dupy (nie wszyscy). eh wnosze o ponowne rozpatrrzenie mojej poprzedniej skargi przez kogoś kompetentnego i danie ostrzezenia opiekunowi za jego niekompetencje. Data i godzina zdarzenia: 16.09, 15:55 Miejsce zdarzenia: forum Dowody: Coś od siebie: edyt jestem bardzo kulturalny bravo :p, nom to jest zlepek placzu bo nie czuje ze skarga zostala sprawiedliwie rozstrzygnięta i jestem tym zirytowany ; / tak to jest jak sie traktuje gracza niesprawidliwie. i nie mow mi ze sie pograzam tylko dawaj kontragrumenty :d, Braco zrezygnowal z opiekuna i co teraz ze skarga? XD Dobrze zrobiles Bravo niech ktos kompetentny zejmie Twoje miejsce Edytowane 27 Września 2020 przez -Pawel- 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Pogrążasz się. Zaczerpnij jakiejkolwiek wiedzy na temat kultury osobistej, a później zajmij się pisaniem skarg. Tymczasem jest to jeden wielki zlepek płaczu, na którego przeczytanie poświęciłem czas i jest mi aż przykro. Nie mam sobie nic do zarzucenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Temat zamykam na polecenie autora 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi