Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 @ PepePanDziobak [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? [O] Do żadnego aktualnie. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Gram na komputerze i spędzam czas na powietrzu. [P] Co lubisz najbardziej pić? [O] Herbatka [P] Ulubiony serial? [O] Nie oglądam tak szczerze seriali teraz. [P] Ulubiony film? [O] Proceder z tych najnowszych teraz. [P] Twoje ulubione danie? [O] Schabowy i ziemniaczki rodzinnie w domu. @ PiotrulloDD [P] Jak myślisz w ile sekund bym cie poskładał jak akordeon ja obstawiam 4 sekundy ;D. [O] Daje 5 sekund i zakończyłbym to jednym obaleniem. @ mojastarakryminalistka [P] Ile na klate? [O] Nie sprawdzałem swojego maksa. [P] Kiedy solówka z @ PiotrulloDD? [O] Jak przyjadę do niego w najbliższe dni. @ Vanishhhh [P] Oglądałeś krzyk pterodaktyla? [O] Tak [P] Masno ni? [O] Bardzo wariacie hah [P] Jak tam życie? [O] Powoli do przodu i nie poddaje się. @ aimbot.exe [P] Masz jakieś zwierzę? jak tak to jakie? [O] Psa [P] Lubisz czytać książki? [O] Nie [P] Dlaczego Strefa? [O] Bo mi podoba mi się, a historii zbytnio nie pamiętam. [P] Jeśli byś miał okazję to z kim byś poszedł na piwo z forum? [O] Poszedłbym sam i tyle. [P] Jakie gatunki seriali cię kręcą? [O] Żadne [P] Cola czy pepsi? [O] Cola [P] żółty czy niebieski? [O] Żółty [P] Psy hau hauh czy kotki miau miau? [O] Kotki miau miau @ seyn [P] Szklanka jest do połowy pusta , czy pełna ? [O] Dla mnie pełna @ Wikcia [P]Jesteś gejem? [O] A czy wyglądam na niego, bo nie wydaje mi się. [P]Jesteś TOXICKIEM? [O] Nie @ GENERAL ALADEEN [P] Co skłoniło Cię do złożenia podania na moderatora? [O] Chęci i pomoc dla administracji wyżej. [P] Co najbardziej nie podoba Ci się na forum? [O] Wszystko gitara [P] Długo grasz w cs'a? [O] Tak bardzo długo [P] Czy w swoim życiu robisz to, co zawsze chciałeś robić? [O] Nie sądzę [P] Jaki jest Twój ulubiony sposób tracenia czasu? [O] Przez całe życie tracę go. [P] Byłbyś w stanie oddać za kogoś życie? [O] Za rodzinę [P] Jakie miejsce na świecie chciałbys zwiedzić? [O] Żadne [P] Jak masz na drugie imię? [O] Mam jedno imię [P] Grałeś w lola? Jak tak to jaka dywizja. [O] Ja tylko drafty gram wariacie. [P] Gdybyś mógł to z jakimi użytkownikami (z sieci) poszedłbyś na piwo? [O] Z nikim [P] Jak ciężka jest dla Ciebie praca w UBT? [O] Oj bardzo ciężka [P] Były momenty, w których nie wiedziałeś co zrobić podczas sprawdzania ss'ów, demek ? Co wtedy robiłeś ? [O] Nie miałem takich momentów byqu. [P] Czy jest na sieci jakaś postawa osoby, która naśladujesz, jest dla Ciebie wzorem ? [O] Nie wydaje mi się [P] Czy czujesz się spełniony na obecnych posadach? [O] Odpowiadają one mi i są odpowiednie dla mnie. @ Lavista 1.6 [P] Lubisz mnie ? [O] Nie znam odpowiedzi na to pytanie. [P] Wolisz kolory ciemnie czy jasne ? [O] Jasne [P] Masz dziewczynę ? [O] Ja singiel całe życie [P] Czy lubisz robić sobie zdjęcia ? [O] Nie jestem fotogeniczny, więc nie lubię. [P] Czy kiedyś tańczyłeś w domu taniec wygibaniec tzw. improwizacja ? [O] Nie [P] Czy przeszkadza ci LGBT ? [O] Tak [P] Czy chciałbyś znależć skarb ? [O] Chciałbym bardzo i oddać ubogim. [P] Wolałbyś żyć 50 lat i mieć 20 000 000$ czy zyć 100 lat i zarabiać 3000/msc ? [O] 100 lat i zarabiać 3000/msc Nominuje @ Chichi<3 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Września 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 3 minuty temu, Kacperek napisał: [P] Oglądałeś krzyk pterodaktyla? [O] Tak haha ?? 2 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 34 minuty temu, Kacperek napisał: [P] Jak masz na drugie imię? [O] Mam jedno imię To nie miałeś w życiu bierzmowania. ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 22 godziny temu, Kacperek napisał: [P]Jesteś gejem? wsm troche wyglądasz (joke) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 22 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi