Użytkownik SzumuleQ Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Nick z CS: sleep Admin banujący: fÑ0zєи #к Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | ASYSTY | LECZENIE] StrefaSkilla.pl [Free VIP] (de_dust2) Data zdarzenia: 17.09.2020 - 19:56:17 Opis sytuacji: Wchodzę na serwer i dostaje nagle bana po czym dowiaduje sie od moderatora, że ja już wczesniej zostałem zbanowany. Trivor wie, że z moim kontem był już problem bo zgłaszałem wcześniej, że ktoś gra na moim koncie nie wiem czy specjalnie czy sie podszywa nw ale grał. Możecie też po IP sprawdzić. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): ??????? Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:898238068' [AMXBans] Twoje IP: 'xxx' [AMXBans] ======================================= Pozdro z fartem Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 podwojny temat, ten wyrzucam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi