Użytkownik∙ MordoJaNaChwile Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nick z CS: WOJTEK Admin banujący: @ shinga Serwer: DD2/FORUM Data zdarzenia: Ciagle forum. Opis sytuacji: Mam bana na forum za mk, i chciałbym dostać ostateczną szansę. Odczekałem kilka miesięcy i mam nadzieję, że dostanę ub na forum jak i na serwerze. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: Nie mogę z kopiować. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Kont na forum masz już w dziesiątkach, szans jak sam wiesz było za wiele. Jakiś czas temu był reset banów, więc śmiało możesz grać, lecz perm na forum zostaje. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi