Użytkownik sitmanek. Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: Imię: Jakub Wiek (dokłada data): 2003.05.12 - 17. SID: STEAM_0:0:72980847 Znajomość AMXX*(1-10): Myśle, że z 6/7 bedzie. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wieczorami siedze duzo, jak i poźną nocą, dwie godzinki dziennie jestem w stanie wykręcić. Opisz siebie: Miły, kulturalny i ambitny chlopak, nie szukam konfliktow, szybko się ucze i nawiązuje kontakt z ludzmi, jakis czas temu wróciłem do tej kochanej gierki, mam dużo wolnego czasu. Dlaczego akurat Ty?: Chcę pomóc obecnej ekipie i zwolnić ich trochę z obowiązków, jak wiemy wakacje się skończyły, więc nie kazdy ma tyle samo czasu co w wakacje, myślę, że każda para rąk się przyda. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Kilkukrotnie byłem UBT więc stycznosci z AMXbans'em miałem sporo. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jakieś doświadczenie posiadam, jak już wspomnialem bylem juz w roli UBT i admina, myślę, że nie będę miał problemu kogos zbanowac, w razie potrzeby rozpisanie tez nie bedzie problemem. Kontakt: steam - id/simplysitman - forum. btw. dalem inny nick w temacie niz mam na forum bo się nie zmiescilo Edytowane 21 Września 2020 przez mojastarakryminalistka 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Idolinio Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 + Dobry chłopak :D + Zna się na robicie + Chce odciążyć resztę UB służąc pomocą + Myślę że nadaje się na członka UB i że powinien się tam dostać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 No niestety ale na NIE -kojarzę cię tylko z ChatBoxa -te 21 postów napisane żeby było, mało merytoryczne, niestety -brak żadnej innej rangi u nas na forum, nawet admina, dla mnie to dosyć znaczące, jeżeli mamy powierzyć komuś tak odpowiedzialne stanowisko +doświadczenie +chęci Jeszcze nie teraz, za mało, żeby mnie przekonać. w odpowiedzi @ MurzynekBamboBezGaci , chce tylko sprostować kilka rzeczy. Tak, kojarzę go tylko z chatboxa bo tylko w tym miejscu na forum się udziela, nie przesiaduję z nim na tsie, nie gram z nim w gry bo go po prostu nie znam, oceniam względem swojej osoby, to co widzę ja, a nie to co widzisz ty, siedząc z nim na tsie. Po to są podania żeby różne osoby mogły się w nich wypowiedzieć i wyrazić SWOJE zdanie, do każdego podchodzę subiektywnie, niezależnie czy osoba, która pisze podanie jest moim znajomym czy nie. A więc teraz temat postów, tak przyczepiłem się do nich i nie, nie zrobiłem tego na siłę. Ja postów mam 39, ale to nie ja składam podanie, więc nie rozumiem twojego argumentu, ale wcześniej nie wyraziłem się jasno, więc wytłumaczę: dla mnie te 20 postów jest mimo wszystko bezsensowne, ważniejsza dla mnie jest merytoryka i sens pisanych postów. Sitman napisał podanie na UBT, ale w swoich postach nie ma nic wspólnego z tą rangą np. zgłoszenia na cheaterów, to prawda, nie ma tego w wymaganiach, ale dla mnie jest to ważne gdy piszę swoją wypowiedź, bo nie mam jak go ocenić, a UBT to nie podanie na admina. Godzinę temu, MurzynekBamboBezGaci napisał: Otóż tutaj jesteś w błędzie, ponieważ nie musi posiadać rangi Admina, na jakim kol wiek serwerze, bo nie ma nic takiego w wymaganiach, a poza tym, to nie ty powierzasz komuś stanowisko, tylko robi to Opiekun UBT i to on podejmuje decyzję, komu powierzy dane stanowisko, a komu nie. Tutaj sam sobie stworzyłeś argument, ja nigdzie nie napisałem, że musi mieć admina, znów, nie ma tego w wymaganiach, ale dla mnie stanowiłoby to punkt odniesienia, tak samo jak wspomniane wcześniej zgłoszenia. Ja rozumiem, że ty się znasz z nim zapewne dłużej niż od czasu twojej rejestracji na forum, ale ja nie, dlatego oceniam go według tego, co widzę, nie kieruję się wypowiedziami innych. Dokładnie, nie ja powierzam mi to stanowisko, ale po to pisze podanie, żeby poznać opinię użytkowników, po tym opiekun UBT może się nimi sugerować/posiłkować, ale nie musi. Podsumowując, mam wrażenie, że atakujesz mnie, bo wypowiedziałem się negatywnie na temat twojego kolegi, tylko chyba nie do końca zrozumiałeś to, że ja wyraziłem swoją opinię, nie napisałem o nim nic złego, a ty na siłę próbujesz go bronić, to nie na tym polega. Pozdrawiam, miłego dnia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MesseM Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 HejkaTuLenka, mam 8 lat i kocham zwierzęta. Ja też się wypowiem w podaniu i zarazem przyczepie do pewnego osobnika, a więc zacznijmy przedstawienie. Godzinę temu, eSX napisał: -kojarzę cię tylko z ChatBoxa No tak, kojarzysz go z ChatBoxa, bo się udziela tam w miarę swoich możliwości, nie każdy siedzi na ChatBoxie 24/7 i pisze tam swoje wypociny, a z tego, co wiem, to nie znasz go osobiście, bo nie siedzisz z nim na tsie oraz nie grasz w gierki, więc jakbyś miał go kojarzyć z czegoś innego oprócz ChatBoxa? Aaa jeszcze mógłbyś go kojarzyć z serwerów, ale jak gra to albo Ciebie nie ma, albo po prostu ma inny nick, więc go nie kojarzysz. Godzinę temu, eSX napisał: -te 21 postów napisane żeby było, mało merytoryczne, niestety Mówisz, że te 21 postów jest napisane tak, żeby było? To powiedz, dlaczego ty masz tylko 39 postów? Nie każdy lubi nabijać bezsensowne posty tak jak niektóre osoby z forum. Każdy wypowiada się w tych tematach, w których chce, a z tego, co wiem, to w wymaganiach na UBT jest napisane, że musi posiadać 20 postów i je ma, więc nie wiem, czemu na siłę próbujesz się przyczepić o te posty. Godzinę temu, eSX napisał: -brak żadnej innej rangi u nas na forum, nawet admina, dla mnie to dosyć znaczące, jeżeli mamy powierzyć komuś tak odpowiedzialne stanowisko Otóż tutaj jesteś w błędzie, ponieważ nie musi posiadać rangi Admina, na jakim kol wiek serwerze, bo nie ma nic takiego w wymaganiach, a poza tym, to nie ty powierzasz komuś stanowisko, tylko robi to Opiekun UBT i to on podejmuje decyzję, komu powierzy dane stanowisko, a komu nie. Skoro już się przyczepiłem do tego, do czego miałem, to teraz ja wyrażę swoją opinię. + Wiek. + Posiada steama z CS 1.6, co jest bardzo ważne. + Ortografia oraz interpunkcja jest dobra. + Podanie napisane w miarę ładnie, chociaż mogłeś się bardziej postarać, ale cóż. + Chęci oraz czas posiada, co idzie za tym, że będzie dość często aktywny i będzie chętnie sprawdzał dział zgłoszeń czy też odwołań. + Nadaje się na tę stanowisko, ponieważ posiada spore doświadczenie. A więc podsumowując, Sitmana znam już jakiś czas i wiem, że jest to odpowiedzialna, ambitna oraz kulturalna osoba, która wie co jest pięć i tak jak wspomniał w podaniu posiadał już parę razy taką rangę, więc myślę, że nic obcego dla niego w tym nie ma. A co za tym idzie, że ma ode mnie. Zielone światło. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Oczywiście, że tak +wiek +Aktywny +przyda sie dodatkowa łapa do pracy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jestem na Nie -słaba aktywność na forum -brak rangi na forum -amx +wiek -2godziny na forum to mało pracuje 8 godzin i więcej tu siedzę. Proszę nie hejtowac to jest moje zdanie o nim... BTW byniek powodzenia może i przyjmą choć na chwilę obecną ubt radzi sobie bardzo dobrze mimo że Kacperka nie ma w składzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HEDOPIZGATOR;^ Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jestem na TAK +doświadczenie +wiek +chęci +Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dobra, postaram się podejść w miarę obiektywnie. + Doświadczenie w CS całkiem spore. + Chęci, spora ilość wolnego czasu. + Przekonujące, ładnie napisane podanie. + To co napisałeś w "Opisz siebie", sympatyczny chłopak z Ciebie, chętnie bym z Tobą po współpracował. - Wiek - Krótki staż na forum - Jeszcze nie widziałem żebyś kogoś zgłaszał/rozpisywał, więc ciężko ocenić twoje umiejętności (jednak o to bym się nie martwił :D). Podsumowując, dałbym Ci szansę na okres próbny z duuuużym kredytem zaufania, powodzenia! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 - Posty Jak na dwa lata stażu to 25 postów to praktycznie zerowa aktywność. - Wszystko fajnie, pięknie, ale posty i aktywność na forum działa na Twoją niekorzyść... Trochę Cię widać w CB, więcej było widać poprzez wrzucanie zgłoszeń dot. odpałów na servie -/+ staż Staż, stażem, jako ogół jest, ale naciągając, ale pokazywać się zacząłeś szerszej publice dość niedawno, nie znam Cię, nawet z forum. Jesteś naprawdę długo, a możliwości do pisania sensownych postów są praktycznie zawsze. Bardzo ładnie piszesz o bezstronności, obiektywizmie, ale my też musimy być tacy, a podanie i Twoja aktywność pozwalają tylko na jedną, obiektywną ocenę. Wspomnę tylko, że mimo prawie dwuletniego stażu, zaczynam dostrzegać twoją aktywność dopiero od +/- 14 dni, nie więcej. - Co do wymagań to nie spełniasz wszystkich wymagań, mimo tego, co napisałeś w podaniu dot. postów - owszem, po części masz rację, ale tu nie chodzi o "wbijanie" postów na siłę, tylko ogólne udzielanie się na forum i integracja z innymi użytkownikami. Nawet biorąc udział w "zabawach" poznajesz nowe osoby, a nawet zyskujesz ich szacunek. Pokaż, że stać Cię na to, by spełnić każde z wymagań. Z bólem serca, ale jestem na NIE. Spróbuj następnym razem, popraw aktywność, a wtedy są naprawdę spore szanse na pozytywne rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 22 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Słaba aktywność - Wydaje mi się, że 3 ubt to jest wystarczająco. Gdzie ostatnie tematy w działach ssy/odwołania były kilka dni temu - Chęci + Wiek +/- Na chwilę obecną jestem na nie Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 22 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 - Słaba aktywność. - UBT nie ma za wiele do roboty, więc dodatkowa para rąk jest zbędna na ten moment moim zdaniem. - Wiek. Jestem na nie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 22 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Okres próbny - 2 tygodnie Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 22 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi